02 / 05 / 2024

Turhan Mildon Üniversite Cami açılış

Turhan Mildon Üniversite Cami açılış

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Turhan Mildon Üniversite Camii açıldı. İşadamı Mert Mildon tarafından ÇOMÜ Terzioğlu Kampusu’ndaki Öğrenci Sosyal Merkezi arkasına yaptırılan cami ibadete açıldı.

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Turhan Mildon ve Enishan Coşan tarafından kuruldu.

15 yeni üniversite kurulmasına ilişkin kanun tasarısı!

Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, meclise verildi. Tasarı ile 15 yeni üniversite kurulacak..

15 yeni üniversite geliyor!

15 yeni üniversite kurulması için düğmeye basıldı. Hükümet, Yükseköğretim Kanunu ile Bazı KHK’larda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı Meclis’e sundu.

Gayrimenkul danışmanlığı üniversite mezunlarının yeni gözdesi!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, "Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor." dedi.

ABD'li üniversite öğrencisi 1.400 dolara kendi evini yaptı!

ABD'li üniversite öğrencisi yurtta kalmak istemeyince 1.400 dolara kendi evini inşa etti.

İşte Avrupa’nın en görkemli 8 üniversite kampüsü!

İngiliz Times Higher Education dergisi Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri listesini yayınladı.  İşte Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri... 

Aşkın Bak: Üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, arsa sorununa değinerek "Öğrenci yerleştirmekte sorun yaşadığımız, arsa sorunu yaşadığımız illerde üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Konut yatırımcısı üniversite bölgelerini tercih ediyor!

KSK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycıgil, konut yatırımcılarının ev alırken üniversite kampüslerinin kümelendiği bölgeleri tercih ettiğini söyledi. 

Konut yatırımında yeni kıstas üniversite!

Türkiye'de konut yatırımcıları ev alırken üniversite kampüslerinin bulunduğu yerleri tercih ediyor. Bu bölgelerdeki evler eşyalı veya eşyasız olarak kolayca kiraya veriliyor. 

Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına, bölünmüş yollar 3 katına, ihracat rakamı 5 katına çıkmışsa, Türkiye fabrikası artık çalışıyor demektir" dedi.

Denizli Kale'ye üniversite müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasının inşaatını tamamlayacaklarını belirtti

Altınbaş Holding, üniversite hastanesi için düğmeye bastı!

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, “Bir süredir planladığımız üniversite hastanesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hastanemiz yaklaşık 300 yataklı olacak” dedi.

Üniversite kayıt dönemlerinde emlak dolandırıcılığına dikkat!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversite kaydına gelen öğrenci ve velilere uyarılarda bulunarak, dolandırıcılara karşı dikkat olunmasını söyledi.

Turhan Mildon Üniversite Cami açılış Haberi

Turhan Mildon Üniversite Cami açılış

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Turhan Mildon Üniversite Camii açıldı.

İşadamı Mert Mildon tarafından ÇOMÜ Terzioğlu Kampusu’ndaki Öğrenci Sosyal Merkezi arkasına yaptırılan cami ibadete açıldı. Yaklaşık 700 metrekare alana sahip camiden merkezi bir mevkide olması sayesinde her öğrenci rahatlıkla faydalanabilecek. Kadın ve erkek bölümlerinde aynı anda bin kişinin ibadet edebileceği camiyi işadamı Mert Mildon merhum babası Turhan Mildon adına...