18 / 05 / 2024

Turhan Tayan soru

Turhan Tayan soru

CHP Bursa Milletvekili Tayan, Yeni Adliye sarayı, Şehir Hastanesi, OTM gibi projelere Başbakan'ın verdiği yanıtın tatmin edici olmadığını belirterek, "Bursalılar, daha çok bekleyecek" dedi...

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Çukurova Havalimanı'nın inşası TBMM gündeminde!

2013'te yapımına başlanılan Çukurova Havalimanı'nın inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a soru önergesi gönderdi.

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Cevahir AVM'ye kaçak soruşturması!

İstanbul Şişli'deki Cevahir AVM'nin, 32 bin metrekarelik alanının kaçak inşa edildiği iddiası üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

184 ovanın sit alanı ilan edilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, ülke genelinde 184 ovanın sit alanı ilan edilmesine ve Denizli İli'nde bu kapsama girecek ovalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

İpotekli tarım arazilerine ilişkin 7 soru TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, ipotekli tarım arazilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Türkiye, ABD'nin yürüttüğü Moody's soruşturmasında taraf olmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu "Moody's hakkında ABD’de yürütülen soruşturmaya Türkiye’nin de ‘müdahil’ olmasını istedi.

Askeri hastanelerin Bakanlığa devrine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, askeri hastanelerin Bakanlığa devrine ve GATA ile ilgili çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Hürriyet sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti.

Niğde Adliye Sarayı binası inşaatına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Adalet Sarayı binası yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a iletti..

Anıtkabir'de yapılan çocuk parkına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Anıtkabir'de yapılan çocuk parkına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

TBMM binasında yapılan tamiratlara ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, TBMM ana binada yapılan tamirat ve tadilatlar ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularını, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a iletti.

Demir çelik şirketleri hakkında soruşturma!

Rekabet Kurulu, aralarında Kardemir'in de bulunduğu bir çok demir çelik şirketi hakkında soruşturma başlattı. İddiaya göre, soruşturmaya konu edilen firmalar, haksız rekabete yol açtı.

Turhan Tayan soru Haberi

Turhan Tayan soru

CHP Bursa Milletvekili Tayan, Yeni Adliye sarayı, Şehir Hastanesi, OTM gibi projelere Başbakan'ın verdiği yanıtın tatmin edici olmadığını belirterek, "Bursalılar, daha çok bekleyecek" dedi.


CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Bursa'nın uzun süredir gündeminde yer alan Yeni Adliye Sarayı, Şehir Hastanesi, Otomotiv Test Merkezi gibi konuların belirsizliğini koruduğunu, verdiği soru önergesini yanıtlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarının, bu projelerin gerçekleşmesi konusunda "tatminden uzak" olduğunu söyledi. Tayan, "Sayın Başbakan'ın açıklamalarından da anlaşılıyor ki, 'yapılacak, edilecek' denilen projelerin gerçekleşmesini Bursalılar daha çok bekleyeceklerdir" dedi. 

Bursa'da yapılacağı duyurulan ancak bugüne kadar gerçekleştirilmeyen Yeni Adliye Sarayı, Şehir Hastanesi, Oto Test Merkezi, Bursa Teknik Üniversitesi'nin yeri gibi projelerin son durumları hakkında Tayan'ın soru önergesine Başbakan Davutoğlu'dan cevap geldi. Tayan'ın "Yeni adliye sarayı projesi yıllarca süren yer tartışması ile...