06 / 07 / 2024

Turimz sektörü hedefleri

Turimz sektörü hedefleri

2015′in beklentilerin gerçekleşmediği bir yıl olduğunu ifade eden POYD Başkanı Ali Kızıldağ, “2016 yılı da yine karamsar tabloların çizildiği, çok umutlu beklentilerin olmadığı bir yıl olarak bekleniyor.” dedi.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

2024'te konut politikaları nasıl işleyecek? İşte 8 maddede konut sektöründe 2024 hedefleri...

Konut sektöründe yaşanan arz ve fahiş fiyat sorunu gündemden düşmüyor. 2024'te konut politikalarına ilişkin hedefler belli oldu. İşte 8 maddede o hedefler...

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

Gayrimenkul sektöründe güven tazelendi!

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Eray Tüfekçioğlu, konut sektöründeki yeni hedefleri ve 2020 beklentileriyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Tüfekçioğlu,  kredi faizlerinin daha da düşmesiyle sektörde ciddi bir canlanma yaşanacağını söyledi.

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

İnşaat sektörünün 2023 hedefi 300 milyar dolar ihracat!

İMSAD "2023 inşaat sektörüne yönelik hedefleri inşaat malzemeleri ihracatında 100 milyar dolar, yurtdışı müteahhitlikte 100 milyar dolar ve yurt içi müteahhitlik faaliyetlerinde 100 milyar dolar olmak üzere toplam 300 milyar dolar değerlendirmesi" yaptı

Konya'da inşaat sektörü büyüyecek!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) 3. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörünün hedefleri konuşuldu.

İnşaat sektörü 2017'de krize meydan okuyacak!

Ekonomide durgunluk ve yükselen döviz kurlarına rağmen, ekonominin lokomotifi konumundaki inşaat sektörü 2017 yılında krize meydan okumaya hazırlanıyor. Büyük üreticilerin 2017 yılma ilişkin açıklama ve hedefleri, ekonominin geleceğine ilişkin umut veriyor.

Aksaray'da 2016 yılı inşaat sektörü hedefleri büyüdü!

2015 Yılında Aksaray'da el değiştiren konut satışları 2016 yılı için de inşaat sektöründe hedeflerin büyümesine yol açtı. Vatandaşlar daha çok eski konutlarını satıp yeni konutlara yöneliyor.

Mobilya sektöründe taksit düzenlemesi satışları artırdı!

Türk ekonomisinin en önemli kolon sektörlerinden mobilya sektöründe taksit sayısındaki yeni düzenleme satışları artırdı. Geçtiğimiz ayları sıkıntılı geçiren sektörde yılsonu satış hedefleri ve gelecek yıl planlamaları yukarı yönlü revize edildi.

İnşaat Sektörünün 2015 yılı hedefleri belirleniyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat-emlak için 2015 yılının hedefleri, istihdam, finans, sigortacılık hizmetleri ve yapı malzemelerinden dekorasyona çok geniş bir alandaki tüm dinamikler için oldukça önemli.

Burhan Özdemir: Müteahhitlik sektöründe 2023 hedefleri zor değil!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, yurtdışı müteahhitlik sektörüne devlet desteği sağlanması halinde 2023 yılı hedeflerine ulaşmanın zor olmadığını söyledi...

Mobilya sektörü ihracatla büyüyecek!

Türkiye'de istihdam kapasitesi en yüksek sektörlerden biri olan mobilya sektörü "2023' te 500 milyar dolar ihracat" hedefleri doğrultusunda dünyanın 10. büyük mobilya üreticisi olmayı hedefliyor...

Turimz sektörü hedefleri Haberi

Turimz sektörü hedefleri

2015′in beklentilerin gerçekleşmediği bir yıl olduğunu ifade eden Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, “2016 yılı da yine karamsar tabloların çizildiği, çok umutlu beklentilerin olmadığı bir yıl olarak bekleniyor.” dedi.


POYD’un aylık olağan toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran ve değerlendirmelerde bulunan Ali Kızıldağ, seçimler sonrasında istikrarlı bir yönetimi sadece turizmcilerin değil, ülkenin ihtiyacı olduğunu söyledi. Kendileri için ülkenin çıkarlarının ardından turizmle ilgili kadroların, bakanlıktaki oluşumların ve bir hayli gecikmiş önlemlerin alınmasının, gerekli adımların atılmasının önemli olduğunu vurgulayan Kızıldağ, “Diliyorum kısa süre içerisinde hükümet kurulur, bakanlıklar teşkil eder. Turizm bakanımız göreve başlar ve sektörle çok kısa süre içerisinde bir araya gelir. Çünkü bizlerin halihazırda bekleyen bir sürü problemi var.” ifadelerini kullandı.


Sonuna yaklaşılan 2015′in turizm açısından beklenilen hedeflere ulaşılamayan, kayıpların...