22 / 05 / 2024

turistik ekspres

turistik ekspres

Doğu Ekspresi’ne yönelik yoğun talep sonrası hattın ‘turistik’ olarak hizmet vermesine vesile olurken, beş yeni ‘turistik ekspres’ hat daha yapılması planlanıyor.

5 yeni turistik ekspres geliyor!

Doğu Ekspresi’ne yönelik yoğun talep sonrası hattın ‘turistik’ olarak hizmet vermesine vesile olurken, beş yeni ‘turistik ekspres’ hat daha yapılması planlanıyor.

Marmaris Turistik Tesisler faaliyet raporunu yayınladı!

Marmaris Turistik Tesisler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Turistik Tesisler 1 Ocak 2014 ve 3 Haziran 2014 tarihli faaliyet raporunu yayınladı.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri sorumluluk beyanını yayınladı!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 tarihlerine ait sorumluluk beyanını yayınladı.

Basın Ekspres Yolu elmas merkezi olacak!

Kuyaş Gayrimenkul' un Basın Ekspres deki yeni projesi, aynı zamanda İstanbul' da kurulacak ve elmas gibi değerli taşları sertifikalandıran gemoloji enstitüsüne de ev sahipliği yapacak...

Gemoloji enstitüsü Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek!

Konut projelerinin çoğuna ev sahipliği yapan Basın Ekspres Yolu Kuyaş Gayrimenkul'un yeni projesi olan, elmas gibi değerli taşları sertifikalandıran gemoloji enstitüsüne de ev sahipliği yapacak.

Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler'in pay satış bilgi formu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devremülk İşletmeciliği A.Ş. tarafından Halk GYO'ya yapılan pay satış bilgi formu yayınlandı...

Basın Ekspres Yolu'nda cephe savaşı!

Firmaların rezidans, ofis, otel yatırımları için göz diktiği Basın Ekspres Yolu, gün geçtikçe değerleniyor. Basın Ekspres Yolu ve çevresi, yolun iki tarafında ardı ardına yükselen projelerle prestij kazanmaya devam ediyor...

Keleşoğlu İnşaat Basın Ekspres projesi!

13 katlı tek blok halinde yükselen Keleşoğlu İnşaat Basın Ekspres projesi içerisinde yer alan ofislerin alanları 60 metrekareden başlayıp, 150 metrekare kadar yükseliyor. Projede fiyatlar metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlıyor...

Basın Ekspres'te yeni ofis projesi!

Keleşoğlu tarafından inşa edilen Basın Ekspres Yolundaki Townofis'te 60 ila 150 metrekare arası değişen büyüklüğe sahip 96 ofis, 13 dükkan, 20 ve 85 kişilik konferans ve toplantı salonları bulunuyor.

Keleşoğlu Townofis Basın Ekspres Yolu projesi geliyor! Metrekaresi 4 bin 200 lira!

Keleşoğlu’nun kalite ve güvencesi altında TOWNOFİS, modern ve çağdaş ofisleri ile İstanbul’un yeni merkezi Basın Ekspres Yolu’nda yükseliyor. projede yer alan ofis fiyatlarının metrekareleri 4 bin 200 liradan başlıyor.

Basın Ekspres'te arsalar 8 yılda 20 kat değerlendi!

Sanayi alanlarının imara açılarak iş alanı ve konuta müsait hale getirilmesi gibi yeni düzenlemelerle birlikte Basın Ekspres'te pek çok büyük inşaat firmasının ardı ardına projesi yükseltmesi bölgede arsa, konut ve ofis fiyatlarını artırdı...

Turistik tesislerde maliyetler yüzde 10 arttı!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği ( AKTOB ) Ar-Ge Birimi verilerine göre, otellerdeki maliyet artışları, haziran itibarıyla 12 aylık ortalamada yüzde 10'a yaklaşarak, enflasyonun üzerine çıktı...

Basın Ekspres Yolu'nda ofisler 5 yılda 2 kat kazandırdı!

İstanbul’un Yeni Finans Merkezinde ofisler 5 yılda 2 kat kazandırdı. Arsa fiyatlarının son 8 yılda 20 kat değerlendiği Basın Ekspres Yolu’nda, özellikle son 5 yılda gelişim dikkat çekici bir şekilde hızlandı.

turistik ekspres Haberi

turistik ekspres

Doğu Ekspresi’ne yönelik yoğun talep hattın ‘turistik’ olarak hizmet vermesine vesile olurken, beş yeni ‘turistik ekspres’ hat daha yapılması planlanıyor.

Toros, Ege, Pamukkale, Van Gölü ve Güney Kurtalan ekspreslerinin yataklı vagonlar hazırlanıp ‘turistik ekspres’ olarak da çalışması hedefleniyor.

Sabah gazetesinden Burak Erdem Çelik’in haberine göre, bu sayede Türkiye’ye gelen turistlere Efes Antik Kenti’nden Pamukkale’ye kadar birçok tarihi noktanın tanıtımı yapılacak ve bu rotalar gezginlerle buluşturulacak.

5 yeni ‘turistik ekspres’in de devreye girmesinin ardından Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu’nun turistik rotaları gezginlerle bir araya gelecek.

Otobüs turlarının ekspreslere entegre edilmesiyle birlikte ise Pamukkale Travertenleri, Konya Mevlana Müzesi ve Çatalhöyük, Van Gölü ve Akdamar Kilisesi, Göbeklitepe ve Balıklı Göl, Mardin Evleri ve Dara Antik Kenti, Diyarbakır Ulu Cami ve Meryem Ana Kilisesi turistik rotalara...