05 / 05 / 2024

Turistik Otelciler derneği

Turistik Otelciler derneği

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği açıklamasına göre, Ortadoğu' daki karışıklıklar, Türkiye genelinde yaşanan toplumsal olaylar gibi gelişmeler, Türkiye genelinde otel doluluklarını da olumsuz etkiledi.

Fethiye Otelciler Birliği Derneği yeni yönetimini belirledi!

Fethiye Otelciler Birliği Derneği’nin (FETOB) 10. olağan genel kurulu Ölüdeniz’de yapıldı. Genel kurulda 156 üyesi bulunan FETOB yeni yönetimini belirledi..

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği EMITT Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Alanya markası ile 19 ’uncu kez 64 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı!

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı. Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen 11’inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu yapıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı yaptı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu üyeleri, Burhan Sili başkanlığında toplandı. Toplantıda gündem maddelerinin görüşüldü. Turizm sektörü için hazırlanan özel bankacılık ürünleri hakkında bilgiler de verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı düzenledi!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki problemlerin tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mimarlar Derneği 1927 Eylül 2014 Etkinlikleri!

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor.

İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği faaliyete geçti!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında başta İzmirliler olmak üzere tüm Egelilere hizmet verme amacıyla yola çıkan İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği kuruluşunu tamamlayarak faaliyete geçti...

Sebahattin Öztürk Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği toplantısında!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği aylık olağan toplantısına Antalya Valisi Sebahattin Öztürk katıldı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AKTOB'un Erdal Tontu anısına, düzenlediği yemeğe katıldı.

Vali Sebahattin Öztürk otelciler birliği toplantısına katıldı!

Vali Sebahattin Öztürk, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin, Antalya turizminin ve iş dünyasının duayenlerinden olan Erdal Tontu anısına, düzenlediği yemeğe katıldı. Yemekte Antalya protokolünden ve iş dünyasından isimler vardı

Turistik Otelciler derneği Haberi

Turistik Otelciler derneği

TUROB açıklamasına göre, Ortadoğu'daki karışıklıklar, Türkiye genelinde yaşanan toplumsal olaylar gibi gelişmeler Türk turizmine fatura çıkarmaya devam ediyor. Özellikle geçen ay Kobani'deki olayları protesto

eylemlerinin otellere zararı 13 milyon avroyu aşarken, Türkiye genelinde otel dolulukları da olumsuz etkilendi. Bu durum dünyanın önde gelen veri ve analiz şirketlerinden STR Global'in Ekim 2014 Ülke Performans Raporu'na da somut olarak yansıdı.


STR'nin raporunda İsrail de Avrupa pazarına dahil olarak gösterilirken, ekim 2014 döneminde, tüm Avrupa ülkelerindeki en düşük doluluk oranları sıralamasında yüzde 57,5 ile ilk sırada İsrail yer aldı.


Bu sıralamada yüzde 63,8 ile Türkiye ikinci sırada geldi. Ekim ayında Türkiye açısından sevindiren bir gelişme ise ortalama günlük satılan oda bedelinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,1 artış yaşanması oldu. Bu bedel 115,2 avrodan...