03 / 05 / 2024

Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği üsküdar belediyesi

Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği üsküdar belediyesi

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) ve Üsküdar Belediyesi, istihdam için işbirliğine gitti. Bu kapsamda Üsküdar Belediyesi'nin istihdam organizasyonu Üsküdar İstihdam Merkezi ile TUROB işbirliği protokolü imzaladı.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

Temel Kotil'den, TUROB’a çağrı: Otel sizden turist bizden!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, otelcilere Rusya krizi sonrası Afrika ve Asya’ya yoğunlaşması gerektiğini söyleyerek, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'ne 'ortak çalışalım’ çağrısı yaptı.

Otel yatırımlarında artış yaşanıyor!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği düşüşte olan otel yatırımlarında, ağustos ayıyla ilk kez artış olduğunu, bu kapsamda 12 şehirde toplam 2 bin 385 yatak kapasiteli 14 yeni otel projesi için teşvik belgesi alındığı belirtti.

Mersin'de turizm 12 ay canlı olacak!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Mersin'in kış turizminde ön plana çıkması için Karboğazı'nın biran önce turizme kazandırılması gerektiğini söyledi.

Karboğazı turizme kazandırılmalı!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Turizm Bakanlığı tarafından turizm alanı ilan edilen Karboğazı'nın kış turizmi açısından Mersin için bir şans olduğunu söyledi.

Anadolu'daki otel yatırımları arttı!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Ağustos ayıyla birlikte bu yıl ilk kez otel yatırımlarında bir miktar yükselme yaşandığını açıkladı.

Otel yatırımlarına teşvik azaldı!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nin (TUROB) raporuna göre, 2015 yılının ilk 7 ayında otel yatırımlarına ilişkin teşvik başvurularındaki genel düşüş devam ediyor.

Otellerdeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Otellerde maliyet artışı yüzde 12,86 oldu!

Konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Otellerde yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğince (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.Maliyetleri en fazla yükselen gruplar içinde yüzde 14,78 ile yiyecek grubu ilk sırayı aldı.

Otellerde maliyet artışı Temmuz ayında yüzde 12,86 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Murat Demir: Günlük kiralık evler büyük tehlike!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Türkiye genelinde sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evlerin devleti büyük bir ekonomik kayba uğrattığını belirtti.

Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği üsküdar belediyesi Haberi

Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği üsküdar belediyesi


Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB)  ve Üsküdar Belediyesi, istihdam için işbirliğine gitti. Bu kapsamda Üsküdar Belediyesi'nin istihdam organizasyonu Üsküdar İstihdam Merkezi ile TUROB işbirliği protokolü imzaladı. 


Protokole, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve TUROB Yönetim Kurulu Başkanı Timur Bayındır önceki gün gerçekleştirilen törenle imza koydu. Törende konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen , TUROB ile imzalanan protokolün USİM’in gelişmesi için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. 


"Yetişmiş işgücüne olan ihtiyaç devam ediyor"


TUROB Yönetim Kurulu Başkanı Timur Bayındır da turizmin emek yoğunluklu bir sektör olduğuna dikkat çekerek, sektörde yetişmiş işgücüne olan ihtiyacın devam ettiğini söyledi. ÜSİM ile gerçekleşen işbirliğini bu nedenle önemsediklerini dile getiren Bayındır, sunulacak kalifiye personelin büyük bir kısmına talip olabileceklerini sözlerine...