08 / 05 / 2024

turistik tesisler nasıl turist çeker

turistik tesisler nasıl turist çeker

Antalya'da yılda 12 milyonun üzerinde turisti ağırlayan beş yıldızlı yeme içmenin sınırsız olduğu tesislerde mutfak ekibi konukları doyurmak için 24 saat çalışıyor.

Toplu yapılarda blok yönetimi nasıl olur?

Toplu yapı kapsamındaki ortak yapı, yer ve tesisler ise bu kapsamda yer alan bağımsız bölüm maliklerinden oluşan toplu yapı kat malikleri kurulunca yönetilir. Peki, toplu yapılarda blok yönetimi nasıl olur?

Site yönetici değişikliği nasıl yapılır?

Sitede yönetim planında başka türlü düzenlenmedikçe, blok kat malikleri kurulu blok, ortak yapı, yer ve tesisler için yönetici ve denetçi atamaları yapılıyor. Peki, site yönetici değişikliği nasıl yapılır?

Site yönetimi nasıl denetlenir?

Sitede yönetim plânında başka türlü düzenlenmedikçe, toplu yapı kapsamındaki bütün ortak yapı, yer ve tesisler için yönetici ve denetçi atar. Peki, site yönetimi nasıl denetlenir? İşte site yönetimi denetimi esasları..

Marmaris Turistik Tesisler faaliyet raporunu yayınladı!

Marmaris Turistik Tesisler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Turistik Tesisler 1 Ocak 2014 ve 3 Haziran 2014 tarihli faaliyet raporunu yayınladı.

Brüt metrekare nasıl hesaplanır?

Bina girişi, otoparklar, sosyal tesisler örneğin havuz gibi alanlar ve peyzaj alanlarından gelen payın konutun brüt alanına eklenmesi brüt metrekare nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtı oluyor...

Emlak beyan değeri nasıl hesaplanır?

Emlak beyannamelerinde belirtilen değer, emlak beyan değeri olarak nitelendiriliyor. Peki emlak beyan değeri nasıl hesaplanır, detayları...

Emsal kira bedeli nasıl hesaplanır?

Kira ücreti almadan tanıdığınızın kullanımına bıraktığınız konutunuza uygulanacak emsal kira bedelinin nasıl hesaplanacağını mı bilmiyorsunuz? Gelin emsal kira bedeli nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtını örnekler eşliğinde görelim...

Tapu işlemleri nasıl yapılır?

Herhangi bir gayrimenkul alım-satım işleminiz var. Daha önce hiçbir tapu işleminde bulunmayanlar için tapu işlemleri nasıl yapılır, araştırdık...

Konut kredisi nasıl alınır?

Kira öder gibi taksitler ile konut sahibi olmak istiyorsunuz ama konut kredisi nasıl alınır bilmiyorsanız, haberimizi inceleyebilirsiniz...

Beyan ne demektir? Beyan nasıl yapılır?

Mal beyanı, adres beyanı, emlak beyanı gibi terimlerde karşımıza çıkan beyan ne demektir? Beyan nasıl yapılır?

Tapu işlemleri nasıl yapılır?

Herhangi bir alım-satım işleminiz var, ancak tapu işlemlerinin nasıl yürütüldüğü hakkında bilginiz yoksa, tapu işlemleri nasıl yapılır adı altındaki haberimizi inceleyebilirsiniz...

Miras taksimi nasıl yapılır?

Eşiniz, anneniz veya babanızın ölümü vuku bulduğunda geride bıraktıkları miras taksimi nasıl yapılır?

Tapusu olmayan gayrimenkullerin devri nasıl yapılır?

Tapusu olmayan gayrimenkuller, zilyet niteliğine sahiptir. Tapusu olmayan gayrimenkullerin devri nasıl yapılır?

turistik tesisler nasıl turist çeker Haberi

turistik tesisler nasıl turist çeker

Yılda 12 milyonun üzerinde turisti ağırlayan Antalya'da beş yıldızlı tesislerin neredeyse tamamı her şey dahil konaklama imkanı sunarken, yeme içmenin sınırsız olduğu tesislerde mutfak ekibi konukları doyurmak için 24 saat çalışıyor.


Denizi, kumu ve güneşi ile dünyanın sayılı destinasyonları arasında yer alan Antalya'da turistik tesisler, gastronomi faaliyetleriyle de binlerce turisti çekiyor. Tesislerde, Türk mutfağının yanı sıra Akdeniz'den Uzakdoğu'ya dünya mutfakları da yer alıyor.


Her şey dahil konaklama imkanı sunan tesislerde mutfak ekibi 24 saat çalışıyor. Yemek fabrikası gibi çalışan mutfakta sadece açık büfelerde ortalama 400-450 çeşit yemek ikramında bulunuyor.

Antalya Belek'te bulunan bir otelin Mutfak Şefi Veli Turan, sezon başında düzenledikleri toplantılar sonucunda menüleri tespit ettiklerini ve buna uygun sezon planlaması yaptıklarını söyledi.

Menü oluşturmada bir önceki yılın müşteri anketlerinin önemli olduğunu kaydeden...