07 / 05 / 2024

Türiye Perakende Pazarı

Türiye Perakende Pazarı

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Türkiye'de satılan en pahalı 10 otomobil markası!

Türkiye otomobil pazarında yer alan fiyatlar yükselmeyi sürdürürken 2024'te ise ülkemizde satılan en pahalı 10 otomobil markaları hangileridir? Buna göre, dünyanın dört bir yanındaki lüks otomobil üreticileri, sınırları zorlayan tasarım ve performanslar ile yeni bir rekabet seviyesine kadar ulaştı.

İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı! 

Türkiye gayrimenkul pazarı görünümü 3.Çeyrek 2023 Ofis pazarı verileri belli oldu. Bu kapsamda İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

SUV otomobil satışları yüzde 79,32 arttı! Türkiye'de satılan her 2 otomobilden 1'i SUV!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında bu senenin ilk altı aylık döneminde SUV gövde tipli otomobil satışları, 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 79,32 artış gösterirken, SUV'un satışlardan aldığı pay da yüzde 46'ya çıktı.

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Çinli otomobil markası Türkiye'ye giriş yaptı! İşte fiyatı

Türkiye otomobil pazarına Çin'den bir marka daha giriş yaptı. Çinli elektrikli otomobil üreticilerinden Leapmotor, T03 modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte tüm detaylar...

Türiye'den altın rekoru! Altın alımlarında Türkiye ilk sırada

Merkez bankalarının altın alımları 2022 yılı içinde 9 ayda 673 tonla 55 yılın zirvesini gördü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, bu dönemde 94,7 tonluk alımla ilk sırada yer alıyor.

Türkiye'de en çok satan araba markası belli oldu! Güçlü rakibine şans tanımadı

Türkiye otomobil pazarı baharın gelmesiyle hareketlense de geçen yılın aynı dönemine göre düşüş gösterdi. Pazarda artan rekabet en çok satan araba modelinde değişikliğe neden oldu. Sedan otomobil modelleri Renault ve Egea arasında kazanan Fransızlar oldu.

Süte zam geldi! Market raflarında etiketler değişti! İşte 3 Mayıs 2022 güncel süt fiyat listesi

Süt fiyatlarına Mayıs ayında bir zam daha geldi. Peki süt fiyatları perakende şirketlerinde ne kadar oldu? İşte Migros, A101, Carrefoursa 3 Mayıs 2022 süt fiyat listesi...

Volkswagen T-Roc 2022 Mart fiyat listesi!

Türkiye otomobil pazarında büyük bir paya sahip olan Volkswagen, T-Roc modelinin Mart ayına ilişkin fiyat listesini yeniledi. İşte modelin güncel fiyat listesi...

Volvo Türkiye'de beş yeni otomobilini satışa sunacak!

Volvo'nun Türkiye otomobil pazarında satışa çıkaracağı 5 yeni nesil modeli belli oldu. Peki bu modeller neler ve özellikleri ne? Detaylar haberimizde...

Realtyplus Türkiye Gayrimenkul pazarında!

İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Türkiye Gayrimenkul pazarında yerini aldı.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 yıl sonu raporu!

Cushman & Wakefield "Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Yıl Sonu" raporuna göre, 2020 son çeyrekte kiralama anlaşmaları bir önceki çeyreğe ve yıla göre düşüş eğilimine gösterirken, yapı izinlerinde yaklaşık iki katı olarak belirgin bir artış kaydedildi.

Türiye Perakende Pazarı Haberi

Türiye Perakende Pazarı

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu yayımlandı. 

Türiye Perakende Pazarı

Talep Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Araştırma verilerine göre, 2018 Aralık ayında perakende ciro endeksi, 2017 Aralık ayına göre yüzde  15,9 artarak 320 puana düşmüştür. Aralık 2018’de ziyaret sayısı endeksi, geçen yılın aynı ayına göre yüzde  2,7 düştü. Aralık 2018’de kiralanabilir alan başına düşen ciro İstanbul’da 1.558 TL, Anadolu’da 995 TL ve Türkiye genelinde 1.220 TL olarak gerçekleşti.

Arz 2018 dördüncü çeyrekte Türkiye’deki alışveriş merkezi arzı, yeni açılan 4 AVM ile 12,37 milyon metrekare’ye ulaştı. Kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 153,12 metrekare/1000 kişi’ye yükseldi. İstanbul 319,74 metrekare/1000 kişi ile en büyük piyasa olurken onu 294,18 metrekare/1000 kişi ile Ankara ve 289,16 metrekare/1000 kişi ile Bolu...