28 / 04 / 2024

Turizm 2015 Uludağ

Turizm 2015 Uludağ

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor" dedi.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Uludağ Sarıalan Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Uludağ’ın her mevsim cazibe merkezi olmasına yönelik projelerine bir yenisini ekliyor. Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Sarıalan Eğitim Merkezi, çok yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Uludağ'da 11 turizm tesisinin yapımına 2016’da başlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden 'Beyaz cennet' Uludağ'da hem yaz, hem de kış turizminin canlanması amacıyla 11 yeni turizm tesisinin projesini hazırladı. Tesislerin yapımına 2016’da başlanacak.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Uludağ kaçak yapılardan arınıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ'ı da kaçak yapılardan temizliyor.

Turizm sektörü 2015 yılında 5 milyar dolar zarar edecek!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile TÜROFED’in 10. Yılını değerlendirerek turizm sektörü ile ilgili ciddi uyarılarda bulundu. Osman Ayık, “2015 yılı kaybımız yaklaşık 5 milyar doları bulacak” dedi

Turizm gelirleri 2015'in ilk çeyreğinde yüzde 1,3 arttı!

TÜİK 2015 yılı I. Çeyrek (Ocak-Mart) ‘Turizm İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; turizm geliri Ocak, Şubat ve Mart aylarından oluşan I. çeyrekte bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,3 artarak 4 milyar 868 milyon 890 bin dolar oldu.

Vizyon Turizm 2015 tüketici kalite ödülü aldı!

Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlenen Avrasya Kalite Ödül Töreni 14 Mart Cumartesi günü Sefaköy ArmoniPark ’ta gerçekleşti.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

2015'te turizm sektöründe yüzde 6 artış bekleniyor!

Turizm sektörü 2014’ü beklentiler çerçevesinde 41.4 milyon turist ve 34.3 milyar dolar gelirle kapattı. Alternatif turizm alanlarının ön plana çıkacağı 2015’te ülkeye gelen ziyaretçi sayısının yüzde 6 artış göstereceği tahmin ediliyor

Yedigöllertürk İnşaat Turizm Gıda ve Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedigöllertürk İnşaat Turizm Gıda ve Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile Tuzla'da, Ali Erdoğdu, Selvet Türk ortaklığında kuruldu.

SBE Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

SBE Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 20 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beşiktaş 'ta, Şebnem Ercantürk Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Turizm 2015 Uludağ Haberi

Turizm 2015 Uludağ

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor. Her şey dahil konaklama ücretini 180 liraya düşürdük. Kayak yapmanın tam zamanı" dedi.



Türkiye'nin önemli kış turizm merkezi Uludağ, bu yıl bereketli bir sezon geçirdi. 'Beyaz cennet'te halen devam eden kar yağışı ise hem açık kalan işletmelerin hem de kayak keyfi yaşamak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Uludağ'daki konaklama tesislerinin tamamına yakını sezonu kapatsa da Ağaoğlu ve Alkoçlar hizmet vermeye devam ediyor. Kişi başı 450 lira olan konaklama ücreti ise 180 liraya çekilmiş durumda… 


Hem genel olarak Uludağ'ın hem de Ağaoğlu'nun bu yıl tamamen dolu ve keyifli bir sezon geçirdiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, nisan ayı gelmesine rağmen...