20 / 05 / 2024

turizm abd hedefi

turizm abd hedefi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Temurci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ABD'de ziyaretçi sayısını orta vadede 1 milyona çıkarmayı amaçladığını söyledi.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyasına konuştu!

ABD'nin önde gelen iş insanlarıyla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye, yenilenebilir enerji alanında yeni yatırım fırsatları sunuyor. Turizm de diğer bir önemli potansiyele sahip sektör" dedi. Erdoğan, Türk ekonomi modelini anlattı.

Muhand Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhand Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abd El Salam Kashua tarafından kuruldu.

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata Paçalı ve Abdülkerim Paçalı ortaklığında kuruldu.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nisreen Abd a.m Alqadeeri tarafından kuruldu.

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

ABD'li model Lauryn Elaine'yi zincirle bağlayıp evini soydular!

ABD'li ünlü model Lauryn Elaine, hırsızların hedefi oldu. Elaine'nin evine giren hırsızlar, genç kadını köpek zinciriyle bağladıktan sonra evden 30 bin dolarlık para ve değerli eşya çalarak kayıplara karıştı...

Berat Albayrak: ABD Ticaret Bakanı ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "ABD Ticaret Bakanı Ross ile ülkelerimiz arasındaki ekonomik ve ticari iş birliğini kapsamlıca ele aldığımız verimli bir görüşme gerçekleştirdik 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi için kararlılığımızı bir kez daha vurguladık."dedi.

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdürrezzak Yakişi ve Semra Yakişi ortaklığında kuruldu.

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alı Osman  Abdı ve Asamaldın A.H.  Al-Edresı ortaklığında kuruldu. 

turizm abd hedefi Haberi

turizm abd hedefi

Kuzey Amerika'dan gelen turist sayısını artırma amacındaki Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Tanıtma Genel Müdürlüğü aracılığıyla ABD'deki seyahat acentelerine yönelik tanıtım etkinlikleri düzenlendi.


İlgili turizm sektörü temsilcilerine Türkiye'nin turizm değerleri ve Amerikalı turistler için önemli avantajlarının anlatıldığı etkinliklerin ilk gününde, Amerikan Tur Operatörleri Birliği üyeleriyle görüşen Türk heyetinden Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çokçevik, yılda 41 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye'nin dünyada en fazla ziyaret edilen 5'inci ülke olduğunu bildirdi. 


New York Kültür ve Tanıtma Ataşesi Murat Karakuş da seyahat acentelerine Türkiye’nin turizm değerlerini ve ABD pazarı için önemli avantajlarını içeren sunum yaptı.


Hedef orta vadede 1 milyon ziyaretçi


Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Temurci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ABD'de ziyaretçi sayısını orta vadede 1 milyona çıkarmayı amaçladığını...