05 / 05 / 2024

Turizm acentesi

Turizm acentesi

Antalya'da bulunan seyahat acentalarının temsilcileriyle bir araya gelen Murtapaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, insan odaklı projelerini anlattı.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Akdeniz tarafından kuruldu.

Wnt Group Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Kuruldu!

Wnt Group Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Kadıköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Altaş tarafından kuruldu.

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özdemir tarafından kuruldu.

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Doğukan Kandemir tarafından kuruldu.

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Kuruldu!

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Eyüp Tayyip Demirhan ve İbrahim Demir ortaklığı  tarafından kuruldu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Sofist Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi kuruldu!

Sofist Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Ataşehir'de Emral Kısa ve Erol Güzel ortaklığında kuruldu.

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Globalkadro Turizm Acentesi Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Fırouzı, Ekber Bilgin, Mahsa Nazarımoheb, Meysam Khamehchı ve Mohsen Basırı ortaklığında kuruldu.

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Turizm acentesi Haberi

Turizm acentesi

Muratpaşa'da yaşayan 500 bin kişinin en azmdan 150 binini seyahat ettirmeyi düşündüklerini söyleyen Uysal, "İnsan hayatma etki eden belediyecilik çalışmaları yürütüyoruz. Bizin çılgın projemiz insan. Bu çerçevede vatandaşlarımızı seyahat ettirmek, tatil yaptırmak istiyoruz. Kentimizde yaşayanlaruı, ülkelerini tanımalarını istiyoruz. Projemize acentalarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu. 



Belediye çalışmalarmı anlattı Seyahat acentalarmın temsilcilerine belediye çalışmaları hakkmda da bilgiler veren Başkan Ümit Uysal, "Mııratpaşa'da tüm mahallelerimizin asfaltlarını ve kaldırımlarmı yenilemeyi sürdürüyoruz. Meltem ve Bayındır Mahallelimiz"in asfaltlarını yenileyip, Avrupa standartlarında, engelli şeritlerinin bulunduğu kaldırımlar yaptık.  Kaldırımlarımıza turunç ağaçları dikiyoruz. Mahallelerimizin çehresini değiştiriyoruz. Turizmde çalışan kadrnlanmızm faydalanması için çocuk kreşi açtık. Gelir düzeylerine göre çocuk kreşimize kayıtlar almıyor. Yaşlılarımızm faydalanması için Antalya'nın en güzel terasmm bulunduğu alana Yaşlıevimizi açtık. Temizlik işleri müdürlüğümüz her dinden ibadethanelerin temizlik...