06 / 05 / 2024

turizm alanında satılık tarla

turizm alanında satılık tarla

Manavgat, Çolaklı Köyü'nde Side- Gündoğdu arasındaki turizm yolu ile deniz arasında yer alan 7 bin 900 metrekare tarla 3 milyon TL'ye satılacak...

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

1940 yılında TBMM'nin hemen yanında 19 bin 700 liraya icradan satılık daire!

1940 yılında Ankara'dan konut almak isteyenler için icradan satılık daire paylaşıldı. TBMM'nin hemen yanında yer alan 3 katlı binanın bir katı 19 bin 700 liraya icradan satılmış.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Kavuklar Bornova Altındağ satılık daire!

Kavuklar Bornova Altındağ satılık daire fiyatları 156 bin liradan başlıyor. 1.160 daireden oluşan Kavuklar Bornova Altındağ projesi Temmuz 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Okmeydanı Darülaceze parkı turizm ve özel sağlık alanı olacak!

Şişli, Okmeydanı’nda kurulan ve bugüne kadar 30 bini çocuk olmak üzere toplam 72 bin kişiye şefkat yuvası olan Darülaceze Başkanlığı’nın bahçesi turizm ve özel sağlık alanı olarak planlandı.

Altındağ Konutları İzmir satılık!

Altındağ Konutları İzmir satılık daire sayısı 1.198 adet olarak belirlendi. Kavuklar Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje 37 bin 879 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Körfezkent 4 Konutları'nda satılık daireler!

Emlak Konut Körfezkent 4 projesi 1.096 konut ve 28 dükkandanmetdana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde satılık daireler bulunuyor. Projedeki dairelerin fiyatları şöyle:

İstanbul Boğazı'nda 80 bin TL'ye satılık arsa!

Boğaziçi manzaları arsalar, 1978 yılında 80 bin liradan satılıyormuş... İstanbul Boğazı'nda satılık arsalara yarısı peşin, kalanı 24 vadeli ödeme ile sahip olunabiliyormuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

Sarıyer'de İBB'den 2.3 milyon TL'ye konut alanında satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Sarıyer'de konut alanında kalan arsayı 24 Aralık 2014 tarihinde saat 13.00'te satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 2 milyon 395 bin TL olarak belirlendi.

Şişli'de İBB'den 3.1 milyon TL'ye konut alanında satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli'de konut alanında kalan arsayı satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 3 milyon 133 bin 680 TL olan arsanın ihalesi 22 Ekim olarak belirlendi.

Tapu satışında sağlık raporu!

Tapuda 65 yaşın üzerinde bir alım satım işleminde bulunmak isteyen kimseler için tapu müdürlüğü tarafından akli dengesinin yerinde olduğuna ilişkin bir raporu talep ediliyor. İşte tapu satışında sağlık raporu...

turizm alanında satılık tarla Haberi

turizm alanında satılık tarla

Antalya Manavgat, Çolaklı Köyü'nde 7 bin 900 metrekare tarla Manavgat Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından açık arttırmayla satılacak.


Denize 500 metre mesafede bulunan garimenkul, Side- Gündoğdu arasındaki turizm yolu ile deniz arasında yer alıyor.


Toplam değeri 3 milyon TL olan tarlanın satışı 14 Aralık 2012 tarihinde saat 14:30'da Manavgat Adliyesi bodrum kat konferans salonunda gerçekleşecek. İkinci arttırma ise 24 Aralık 2012 tarihinde aynı saat ve yerde yapılacak.


Detaylı bilgi için