17 / 05 / 2024

turizm alanında tarla

turizm alanında tarla

Bodrum İslambahaneleri Köyü'nde yer alan 51 bin 400 metrekarelik turizm alanındaki tarla 6 milyon 168 bin liradan satılıyor...

Türkiye ulaştırma alanında çığır açtı!

Türkiye 15 yıl içine ulaştırma alanında büyük çığır açtı. Tüm illeri birbirine bağlayan duble yollar, kıtaları birleştiren köprüler, dağları aşan tüneller Türk halkının gururu oldu. Hızlı tren ve havalimanları ise uzakları yakın etti.

Kepez'de doğal sit alanında evi olanların yıkım korkusu bitiyor!

KEPEZ Düden Çayı ve Çevresi Doğal Sit Alanı'nda evleri olan vatandaşların, yıkım korkusu sona eriyor.

Afyonkarahisar'da yeni turizm alanları açılıyor!

Afyonkarahisar'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, bölgedeki turizm projelerini ve yatırımlarını anlattı. Avcı, özellikle kültür ve turizm alanında çok ciddi hamleler gerçekleştiğini belirtti.

Antalya Demre'de sit alanında yapılan inşaat sorunu TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Demre ilçesindeki Gürses Mahallesi'nde birinci derece arkeolojik sit alanında yapılan inşaatla ilgili işlemler ve zarar gören tarihi eserler hakkında iki ayrı soru önergesi hazırladı..

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

MGC Legal, gayrimenkul alanında yılın hukuk bürosu seçildi!

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 15 Temmuz Millet Bahçesi ve Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

TOKİ, Çömlekçi II. Etap dönüşüm alanında 480 kişiyle anlaştı!

Çömlekçi II. Etap Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri devam ediyor. 68.2 milyon liralık sözleşme imzalanan hak sahiplerine, tapu devrinin yapılması ile birlikte satın alma bedelleri de peşin olarak ödeniyor.

Kaş Belediyesi'nin sit alanında yürüttüğü meydan çalışmasına tepki!

AKP’li Kaş Belediyesi’nin kentsel sit alanında yürüttüğü vahşi meydan düzenlemesine turizmcilerden ve sivil toplum örgütlerinden tepki geldi.

Sürdürülebilir turizm alanında örnek proje onaylandı!

Kırkalareli'de hayata geçirilecek projenin turizm bilincini geliştirmesi ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına örnek olmasının beklendiği belirtildi.

Kartal Şehir Parkı alanında imar planı değişikliği!

İstanbul Kartal'da Anadolu Adalet Sarayı'nın hemen yanında yer alan askeri alan ve şehir parkı alanında imar planı değişti...

Gayrimenkul bilimleri alanında akademi kuruldu!

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü’yle Ankara Üniversitesi’nde gayrimenkul bilimleri alanında tüm lisans ve lisansüstü eğitim kademeleri sağlanmış oldu.

turizm alanında tarla Haberi

turizm alanında tarla

T.C. BODRUM İZALE-İ ŞUYU SATIŞ MEMURLUĞU’NDAN GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI:

DOSYA NO: 2009/10 SATIŞ. 


Muğla Bodrum İslambahaneleri Köyü Bağla Mevkiinde 57 parsel 51.400,00 metrekare miktarlı tarla cinsinden taşınmaz. 

Turizm+2 konut alanında bir kısımda yeşil alanda kalıyor. 

İskan edilmektedir. Parsel hakim deniz manzaralıdır. Denize kuş uçuşu parselin orta noktası baz alındığında 400 metre en yakın noktasında da 250 metredir. Bu değerlendirmeler ışığında parselin bulunduğu bölge imar planındaki konumu, çevre yapılaşma şartları, serbest piyasa rayiçleri tüm değer artırıcı ve eksiltici unsurlar göz önüne alınarak ve yapılan kıymet takdirine itirazla Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesinin 23.02.1011 tarih ve 2010/325 E- 2011/197 kararı ile 6.168.000,00 TL. olarak kesin olmak üzere karar verilmiştir.


İMAR DURUMU: YUKARIDA BELİRTİLMİŞ OLUP, DOSYASINDA.

MUHAMMEN BEDELİ: 6.168,000,00 TL.


SATIŞ ŞARTLARI :

1-) Taşınmazın birinci satışı 02.11.2012 günü...