07 / 07 / 2024

Turizm firmaları AVM

Turizm firmaları AVM

Kale Outlet Center AVM Müdürü Bülent Karataş, “Ağustos ayından itibaren çoğunluğu Arap turistlere hizmet verenler olmak üzere toplam 28 tur firmasıyla çalışıyoruz ve bu sayıyı her geçen artırıyoruz” dedi.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Perakendecilerin outlet AVM'lerdeki mağaza kiralama talepleri katlandı!

Ünlü firmaların stoklarını eritmelerine imkan sunan veya ikinci kalite ürün satışı yapılan outlet AVM'lerde mağaza kiralamalarına olan talep katlandı...

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Sinema salonlarının kira sorununa Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çözüm!

Pandemi süresi boyunca zor zamanlar geçiren ve kira konusunda AVM ile mülk sahipleriyle sıkıntılı süreç yaşayan sinema salon işletmecilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sevindiren haber geldi. 

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

AVM'lere yeni fonksiyonlar yüklenecek!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, “AVM’ler artık sadece alışveriş yapılan yerler değil” vurgusu yapıyor. Altaş, “Alışveriş merkezlerinde yeme-içme, spor alanları, turizm ve ihracat merkezleri gibi yeni fonksiyonlar yüklenerek yeniden yapılandırma şart'

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi açıldı!

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Sur Yapı Marka AVM'nin yüzde 90'ı kiralandı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından biri olan Sur Yapı Kağıthane, Çekmeköy ve Bayrampaşa’dan sonra 4. AVM projesini açacak.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Turizm firmaları AVM Haberi

Turizm firmaları AVM


Kale Outlet Center AVM Müdürü Bülent Karataş, “Çoğunluğu Arap turistlere hizmet verenler olmak üzere toplam 28 tur firmasıyla çalışıyoruz” dedi


2013 yılını 8 milyon ziyaretçi ile kapattıklarını söyleyen Kale Outlet Center AVM Müdürü Bülent Karataş, “Ağustos ayından itibaren çoğunluğu Arap turistlere hizmet verenler olmak üzere toplam 28 tur firmasıyla çalışıyoruz ve bu sayıyı her geçen artırıyoruz” dedi.


Son  5 aylık süreçte alışveriş merkezlerini 81 bin 450 turistin ziyaret ettiğini kaydeden Karataş, “Yani bu da ayda ortalama 16 bin 290 turist demek... Bu durumdan kiracılarımız oldukça memnun” dedi.


KDM AVM Kiralama, Yönetim ve Danışmanlık Şirketi olarak Kale Outlet Center’ın yönetimini Ekim 2012’de devraldıklarını hatırlatan Karataş, “Şu an için alışveriş merkezimizin yüzde 99'u dolu. Yeni kiralamalarımızda daha çok kadın giyim markalarına önem veriyoruz” diye...