13 / 05 / 2024

Turizm gelir fiyatları

Turizm gelir fiyatları

Turizm gelirlerini artıracak çözüm genç girişimcilerden geldi. HotelRunner 'ın ortakları, " Fiyat değil sistem rekabetiyle gelirler artar " dedi.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar?

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Manisa Demirci alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Manisa Demirci alt gelir grubu fiyatları 78 bin 334 TL'den başlıyor. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Evleri fiyatları!

21 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvurular 8 Ağustos'ta başladı. İşte TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Evleri fiyatları...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir fiyatları!

Taksitlerin 226 liradan başladığı projede 180 adet daire satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir fiyatları...

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 90 konut açık satışta. İşte, Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir ev fiyatları!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir ev fiyatları 67 bin 773 TL'den başlıyor. Projede toplamda 180 ay altgelire özel satışta.

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir fiyatları!

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir fiyatları 83 bin 370 TL'den başlıyor. Projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir fiyatları!

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir fiyatları 82 bin 530 TL'den başlıyor. Projede 120 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Manisa Demirci alt gelir ev fiyatları!

Peşinatların 9 bin 400 TL'den başladığı projede toplamda 90 adet daire alt gelir grubuna özel satışa çıkarılıyor. TOKİ Manisa Demirci alt gelir ev fiyatları 78 bin 334 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir fiyatları!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor ve yükseliyor. Kurasının 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacağı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru dönemi!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. Fiyatların 82 bin 867 TL'den başladığı projede toplamda 63 adet daire satışta.

TOKİ Kaman Alt Gelir Evleri fiyatları!

TOKİ Kaman Alt Gelir Evleri fiyatları 82 bin 867 TL'den başlıyor ve yükseliyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 63 adet daire satışta.

Turizm gelir fiyatları Haberi

Turizm gelir fiyatları

Türkiye'de her yıl artan turist sayısına rağmen turizm gelirlerinde düşüş yaşanıyor. Bıınun nedenini artan yatak kapasitesine bağlayan birçok turizmci var. Online pazarlama platformu HotelRunner'ın Kumcu Ortakları Arden Agopyan, Ali Beklen ve Tolga Yalçınkaya ise sorunun otellerin yanlış pazarlama ve fiyatlama stratejisiyle ilgili olduğu görüşünde. "Oteller farkında olmadan birbirilerinin kuyularını kazıyorlar" diyen genç işadamları, bir tesisin fiyatını aşağı çekmesinin bütün bölgeyi etkilediği görüşünde. 

Ali Beklen, bu şekilde turist sayısı artsa da kârlılığın ortadan kalktığnı söyledi. 



PASTA BÜYÜMÜYOR

Bugüne kadar hiç kimsenin pastayı büyütmeye odaklanmadığını belirten Tolga Yalçınkaya ise, "Acente ya da otel bir ülkeye odaklanıyor. Orada sorun yaşandığında da hemen fiyat indiriyor. Fiyat düşürerek kâr etme stratejisi üzerinden yürümenin bir nedeni olan bu sistem, hem turizm gelirlerini ve hem de ülke değerini düşürüyor....