01 / 05 / 2024

Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı iletişim

Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı iletişim

Ülkemizde turizm alanında oluşturulan üç ihtisas kütüphanesinden biri olan TUGEV (Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı) Kütüphanesi artık Kuşadası'nda konuyla ilgili okuyuculara hizmet verecek. Kütüphane, Kuşadası Turizm Fakültesi'ne devredildi...

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Frb Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Frb Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özman tarafından kuruldu.

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Talal Ashkar tarafından kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Savaşan tarafından kuruldu.

Dad Enerji Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dad Enerji Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ali Doğan tarafından kuruldu.

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ceylan tarafından kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Handeks Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Şencan ve Emir Şencan ortaklığında kuruldu.

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşkaleli tarafından kuruldu.

Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı iletişim Haberi

Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı iletişim

Geniş bir arşivi içeren kütüphanenin kitapları daha önce Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'ne verilmişti. Söz konusu birimin askıya alınması üzerine kitaplar. Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm Fakültesi'ne devredildi. Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı tarafından Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'ne verilen TUGEV Kütiiphanesi'ndeki kitaplar, Birim'in faaliyetlerinin askıya alınması dolayısıyla Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm Fakültesi'ne verildi. Ülkemizde turizm alanında oluşturulan üç ihtisas kütüphanesinden biri olan TUGEV Kütüphanesi bundan böyle Kuşadası'nda okuyuculara hizmet sunacak. Uzun bir süre atıl durumda olan Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı Kütüphanesi, TUYED üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak'ın girişimleri ve dönemin TUGEV Genel Sekreteri Dr. Özen Dallı'nın katkıları ile Haziran 2013 tarihinde Anadolu Üniversitesi Turizm Araştırma ve Uygulama Birimi'ne bağışlandı. Eskişehir'in Odunpazarı semtindeki...