16 / 05 / 2024

Turizm gündemi Afyon toplantısı

Turizm gündemi Afyon toplantısı

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) 4'üncü Dönem 10'uncu Toplantısı, Afyonkarahisar'da masaya yatırıldı. İkbal Termal Otel'de düzenlenen toplantıda termal turizm konusundaki gelişmeler de ele alındı.

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu!

GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin yoğun katılımıyla düzenlendi. Toplantının gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu.

Orze Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orze Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Verep tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Abdüllatifpaşa Sokak'ta kuruldu.

Merkez bankalarının son dönemdeki gündemi: Negatif faiz!

Küresel ekonomik krizin ardından merkez bankaları, " parasal genişleme" ve "sözle yönlendirme " uygulamalarını politika setlerine eklerken, son dönemde gündemi "negatif faiz" meşgul ediyor.

Basera İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Basera İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi, Mohammed Naıem L Alkanjı ve M.Hussaın M Aljefrı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi, Pekmez Caddesi'nde kuruldu.

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abit Tüfekçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Eyüp, Nişancı Mahallesi, Defterdar Caddesi'nde kuruldu.

Nilsu Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilsu Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Komşu tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi, 1.Aşık Veysel Caddesi'nde kuruldu.

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

Mirbuti Yapı İnşaat Turizm Gıda Temizlik Maddeleri Oto.Pet.Teks.En. Bas.Yay.Hav.San.ve Dış Tic.A.Ş kuruldu!

Mirbuti Yapı İnşaat Turizm Gıda Temizlik Maddeleri Oto.Pet.Teks.En. Bas.Yay.Hav.San.ve Dış Tic.A.Ş, Musa Abdullah Mirbuti Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Beykoz'da kuruldu.

Haskaya Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haskaya Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sibel Akyüz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Kartal, Yeni Soğanlık,Orta Mahallesi, Gençosman Caddesi'nde kuruldu.

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samuer Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Dekor Dış Cephe ve İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekor Dış Cephe ve İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Varıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Çekmeköy, Koçullu Mahallesi, Karasu Caddesi'nde kuruldu.

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi , Muriel Azaryad Dirik Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Ali Rıza Cevik Sokak Ömeroğlu Sitesi'nde kuruldu.

Star Group Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Group Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yavuzant, Mutalip Yavuzant, Ahmet Yavuzant ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Turizm gündemi Afyon toplantısı Haberi

Turizm gündemi Afyon toplantısı

TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık başkanlığında düzenlenen toplantıya TÜROFED Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Afyon Kocatepe üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak da katıldı. 


Turizm gündeminin değerlendirildiği ve farklı konularda görüş alışverişinde bulunulan toplantıda söz alan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Termal Sağlık Turizmine ilişkin genel bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Solak, Afyonkarahisar'da üniversite-termal otel işbirliği, üniversite hastanesi ile termal otel afiliasyonu konusunda örnek bir model geliştirdiklerini, termal otellerde konaklayan yerli ve yabancı turistlerin herhangi bir sağlık sorunuyla alakalı üniversite hastanelerinden kolaylıkla hizmet alabildikleri bir uygulamayı organize ettiklerini belirtti. 


Başta termal sağlık turizmi alanı olmak üzere turizm alanında gerçekleştirdikleri çalışmaları da katılımcılara aktaran Rektör Solak, tedaviye veya dinlenmeye ihtiyaç duyan herkesi Afyonkarahisar'a beklediklerini ifade etti. AFJET Genel Müdürü...