29 / 04 / 2024

Turizm kongresi Ankara

Turizm kongresi Ankara

Ekim ayında Ankara'da düzenlenecek, "BM Çölleşmeyle Mücadele Konferansı" kapsamında yurt dışından devlet başkanları ve bakanlarla binlerce delege başkent Ankara'ya gelecek.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Gaziosmanpaşa'da yapıldı.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi'ni 28 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek törenle yeniden ziyarete açacak

22 otel gerçek değerlerinin yarısına satıldı!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dün Uluslararası 10. Resort Turizm Kongresi'ne katıldı. Ateş, 2018-2020 döneminde 22 otelin satış sürecine katıldım. Otellerin gerçek değeri ekspetriz değerlerinin 2 katıydı. Otel varlık değerlemesi inşaat projesi kriterleriyle yapılmamalı" dedi.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Akıllı Şehirler Kongresi açıklaması!

Ankara'da düzenlenen  “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi”ne katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongrede Kanal İstanbul projesinin konuşulması üzerine kongreden ayrıldı. İmamoğlu, "Süreç 180 derece farklı bir psikolojiyle yönetildi" dedi...

Akıllı Şehirler Kongresi’nde Kanal İstanbul polemiği yaşandı!

Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’nde Kanal İstanbul polemiği yaşandı. Kongrede Kanal İstanbul projesinin konuşulmasına tepki gösteren Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer ve Mansur Yavaş kongreden konuşma yapmadan ayrıldı…

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Ever Turizm konkordatoya gitti!

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Ankara-Sivas hızlı tren projesinde sona gelindi!

TRANSİST 11. İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Ankara-Sivas hızlı tren projesinde sona yaklaştık." dedi....

Turizm kongresi Ankara Haberi

Turizm kongresi Ankara

Büyükşehir Belediyesi ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı arasında, 12-23 Ekim günleri arasında Ankara'da düzenlenecek "Birleşmiş Milletler (BM) Çölleşmeyle Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı" için işbirliği protokolü imzalandı. Büyükşehir Başkanlık makamında düzenlenen törende, protokolün imzalarını Büyükşehir Genel Sekreteri Asım Balcı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça attı. 195 ülke ve Avrupa Birliği'nin de taraf olduğu BM Çölleşmeyle Sözleşmesi, Afrika ülkelerindeki çölleşme sorunundan hareketle küresel seviyede bu sorunun tespiti ve çözüm yollarının bulunması için müşterek hareketi öngörüyor. Ankara'da düzenlenecek toplantıya yurt dışından 10'a yakın devlet başkanı, 100'den fazla bakan ve parlamenter, iş dünyası ve STK temsilcileri ile 8 bine yakın delegenin katılması...