09 / 05 / 2024

Turizm Meslek Yüksek Okulu nerede

Turizm Meslek Yüksek Okulu nerede

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ilçede bir Turizm Meslek Yüksek Okulu yaptırmak üzere harekete geçti. İlgili protokol imzalandı.

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Yüksek maaşla hemen memur olun! Bugün başvurun hemen işe başlayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Yüksek maaşla hemen memur olun. İşte detaylar!

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Eser Yüksek Teknoloji Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Yüksek Teknoloji Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Eser tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

Dünyadaki şehirlerin hepsi yüksek binalı, trafikli ve stresli!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, şehirlerin hepsinin yüksek binalar, çok katlı yollar ve yoğun trafikle stresli şehirler haline geldiğini söyledi..

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

Sakarya Söğütlü Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Meslek Yüksek Okulu’nun temelini attı.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Turizm Meslek Yüksek Okulu nerede Haberi

Turizm Meslek Yüksek Okulu nerede

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu'nun protokolü imzalandı. İmza törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. 


ALTSO ÇALIŞIYOR 

Törende konuşan Çavuşoğlu, "Üniversite olarak ortak hayallerimiz var. İnşallah Alanya olarak birlik beraberlik içerisinde bu hayalleri hayata geçiririz" dedi. ALTSO'nun üyelerinin çıkarlarını korumaktaki büyük başarısını ortaya koyduğu vizyon ile taçlandırdığmı söyleyen Çavuşoğlu, "Şu anda Türkiye'de en çok ihtiyacımız olan nitelikli ara eleman. Tıpta, sağlıkta, turizmde, sanayide böyle ama son hamlelerimizle açığımızı giderek kapatıyoruz. İnşallah bu meslek yüksekokulu da bu anlamda önemli bir eksikliği giderecek. Bölgemize, Türk turizmine katkı sağlayacak" dedi. 


İŞADAMI KATKISI 

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yapılan tüm hizmetlerde olduğu gibi Alanya'ya "bir devlet bir de özel üniversite kurulmasında Dışişleri eski...