02 / 05 / 2024

turizm oscar ödülleri

turizm oscar ödülleri

TURİZM sektörünün Oscar ödülleri olarak kabul edilen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri WTA), 2013 yılının en iyilerini 30 Kasım 2013 tarihinde Katar'ın başkenti Doha'da açıklayacak...

Türkiye, turizmde 28 oscar aldı!

Turizm sektörünün 'Oscar'ı olarak bilinen Dünya Seyahat Ödülleri'nde (World Travel Awards) Türkiye 28 ödül aldı. Avrupa çapında 57 ülke ve 500 organizasyon, 76 kategoride ödülü kapmak için yarıştı...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

World Travel Awards 2015’in ödülleri sahibini buldu!

Dünyanın turizm Oscar’ları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde ödüllerin sahipleri açıklandı.

Sitka İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sitka İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Müge Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi, Sevşah Apartmanı'nda kuruldu.

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Kuşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Fatih'de kuruldu.

Shining Star Awards 2015 ödülleri 4 Aralık'ta verilecek!

13 kategoride düzenlenen eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma “Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri” 4 Aralık 2015 Cuma günü sahiplerini bulacak.

EA Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EA Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aşkın Aşam ve Elhan Shadravan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beyoğlu, Kadı Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Akmerkez Stevie Ödülleri'nden 3 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle dünyanın en saygın iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Ödülleri Uluslararası İş Ödülleri kategorisinde, biri altın olmak üzere 3 ödülün sahibi oldu.

Alhamidia Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhamidia Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Al Arnab ve MHD Yadder Chahrour ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, Z.Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Yasser Chahrour tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, S. Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Al Ahmad Grup İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ahmad Grup İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi S. KH H M A Alhajeri tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Akfen GYO Faaliyet Raporu 2014 Vizyon Ödülleri’nde ‘Altın’ ödül aldı!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle değer görüldü.

Uluslararası Emlak Ödülleri'nde Global Yatırım ödül aldı!

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

turizm oscar ödülleri Haberi

turizm oscar ödülleri

WTA'nın sitesinde milyonlarca kişinin oy kullanmaya devam ettiği yarışmaya Türkiye, 26 kategoride katılıyor. 

WTA ödülleri için ilk olarak Avrupa, Asya, Amerika, Afrika gibi kıtaların en iyi turizm tesisleri ve destinasyonları belirlendi. Dünyanın 7 kıtasından birçok firma, kurum ve kent 12 dalda 146 ayrı kategoride ödül için yarışıyor. VVTA'nın her yıl düzenlediği ödüller, milyonlarca seyahatçinin kullandığı oylarla belirleniyor. 


İşte Türkiye'nin adayları: Dünyanın en önde gelen kruvaziyer limanında İstanbul, en iyi cruise kentinde İzmir, en iyi destinasyonda İstanbul, en iyi turist kurulunda Kültür ve Turizm Bakanlığı ödül bekliyor. 


Diğer kategoriler yarışan turistik tesisler ise şöyle: Concorde De Luxe Resort ve Rixos Premium, Hotel Les Ottomans, Sumahan on the Water, Mardan Palace, Royal Adam&Eve Hotels, Meleğin Yarımadası, Cornelia Diamond Golf Resort, Çırağan Palace Kempinski, Sultan...