22 / 05 / 2024

Turizm Oscarları izmir

Turizm Oscarları izmir

“Turizm Oscarları” olarak da kabul edilen World Travel Awards’ın 2013 Avrupa Ödülleri’nde İzmir, 2011 ve 2012’nin ardından bu yıl da “Avrupa’nın en iyi kruvaziyer destinasyonu” ödülüne layık görüldü

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Yabancı turizm yöneticilerinden Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ziyaret eden yabancı turizm yöneticileri, “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı'na, En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın turizm oscarları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, ‘World Travel Awards’ta ‘Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’ seçildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Turizm Ticaret Serbest Bölgesi canlanacak!

ESBAŞ ve ALSER'in protokol törenlerine katılan Bakan Zeybekci, Turizm Ticaret Serbest Bölgesi için 5 bakanın Ankara'da görüştüğünü dile getirdi, "En iyisini biz yapacağız" dedi

İzmir'deki turizm yatırımlarının ön çalışmaları başlayacak!

Karşıyaka'nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktaları belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışmalar başlatılacak.

MNV Turizm İzmir'de otel yatırımına başladı!

İzmir’in önde gelen aile şirketleri arasında yer alan İzmir Mühendislik Şirketler Grubu bünyesindeki MNV Turizm A.Ş., İzmir Aliağa bölgesinde Hampton by Hilton markasıyla otel yatırımına başladı.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Turizm Oscarları izmir Haberi

Turizm Oscarları izmir


Antalya'da düzenlenen törende ödülü alan İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, "Odamızın İzmir'e getirdiği bu turizm oscarı ile gökkubbenin altındaki en güzel coğrafyanın İzmir olduğu tescil edildi" dedi


"Turizm Oscarları" olarak da kabul edilen World Travel Awards'ın (Dünya Seyahat Ödülleri) 2013 Avrupa Ödülleri'nde İzmir, 2011 ve 2012 yılının ardından üst üste üçüncü defa "Avrupa'nın en iyi kruvaziyer destinasyonu" ödülünü aldı. 

Geçtiğimiz cumartesi akşamı Antalya'da düzenlenen törende ödülü alan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Odamızın İzmir'e getirdiği bu turizm Oscarı ile gökkubbenin altındaki en güzel coğrafyanın İzmir olduğu tescil edildi. İzmir, üst üste 3 yıl bu ödülü alarak kruvaziyer turizmde zirveye demir attı. Avrupa'nın zirvesindeki yerimiz sektör tarafından bir kez daha kabul edildi. Bu ödül tüm İzmirlilerin" dedi. 


"Akdeniz'in yıldızıyız"

Demirtaş, binlerce...