24 / 07 / 2024

turizm oscarları ödülü kime verildi

turizm oscarları ödülü kime verildi

Ülkemizde bu yıl 16.sı düzenlenen, dünyanın en büyük Skal Kulübü olan Skal International İstanbul’un“Turizmde Kalite Ödülleri” töreninde,10 ayrı kategoride yapılan “Turizm Oskarları”sahiplerini buldu....

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salıh Erumbakam Chalıl tarafından kuruldu.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sp Hafriyat İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Uzun tarafından kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

Onor Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyonu Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onor Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyonu Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onut Karagöz tarafından kuruldu.

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merss Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaköse ve Selam Karaköse ortaklığında kuruldu.

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Küçük tarafından kuruldu.

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Namuq AB Alchalabi tarafından kuruldu.

Triangle Turizm Taşımacılık Ve Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triangle Turizm Taşımacılık Ve Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Çetinkaya tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

turizm oscarları ödülü kime verildi Haberi

turizm oscarları ödülü kime verildi


SETUR, Skal International İstanbul tarafından verilen Skalite’13 “Turizmde Kalite Ödülleri”nde 4 ödüle layık görüldü. 


Ülkemizde bu yıl 16.sı düzenlenen, dünyanın en büyük Skal Kulübü olan Skal International İstanbul’un“Turizmde Kalite Ödülleri” töreninde,10 ayrı kategoride yapılan “Turizm Oskarları”sahiplerini buldu. Oylamalar sonucunda sektörün öncü ismi SETUR, 3 ayrı kategoride 4 ödül birden aldı. Turizmde kalite çıtasını yükseltmeyi hedefleyen kişi, kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği törende SETUR, Bookinturkey veSeturmice ile Seyahat 

Acenta/Aracılık Hizmetleri, Setur Marinaları ile Ulaşım ve Setur Extra ile İletişim Tanıtım kategorilerinde ödül sahibi oldu. 11 Aralık Çarşamba gecesi Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende ödülleri Seturmice adına Turizm Müdürü Oktay Temeller, BookinTurkey adına BookinTurkey Müdürü Başak Bilmen, Setur Marinaları adına Setur Marinaları İşletme Müdürü Emre Doruk ve Setur Extra adına Pazarlama ve Kurumsal İletişim...