26 / 07 / 2024

Turizm paneli

Turizm paneli

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) desteği ile 25 Ocak 2015 Pazar günü, EMITT Fuarı'nda "Turizmde Yeni Arayışlar" başlıklı bir panel düzenlendi.

Diyarbakır Suriçi Koruma Paneli bugün!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültürel Miras ve Turizm Daire Başkanlığı, Alan Yönetimi Başkanlığı, UNESCO ve Mimarlar Odası, Suriçi’ne ilişkin 18 Haziran’da “Diyarbakır Suriçi Koruma Paneli” düzenleyecek.

Balıkesir'de turizm alanlarının kentsel dönüşümü konuşuldu!

Balıkesir 2. Kent Sempozyumu'nda, "Turizm Alanlarında Kentsel Koruma ve Dönüşüm" konulu bir panel düzenlendi. Paneli çok sayıda mimar, mühendis ve katılımcı takip etti.

Diyarbakır Turizm Paneli düzenlendi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından , 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle “UNESCO Süreci-Diyarbakır Turizm Paneli” adlı etkinlik düzenlendi.Düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran da katıldı.

Kapadokya Turizm Paneli'nde bölgede karşılaşılan sorunlar ele alınacak!

16 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 10.00'dan itibaren Kapadokya Dedeman Otelinde yapılacak olan Turizm Panelinde Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan'ın koordinatörlüğünde bölgede karşılaşılan sorunlar ele alınacak.

Gaziantep'te turizm ve ekonomik boyutu paneli düzenlendi!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan "Turizm ve Ekonomik Boyutu" adlı panel GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Oteli Hönüsü Salonunda yapıldı.

EGD'den Turizm'de Yeni Arayışlar paneli!

Turizmin yaygınlaşması, Anadolu'da son gelişmeler, güneş ve kum dışında sektörde yeni açılımların ele alınacağı Turizm'de Yeni Arayışlar panelinde, turizm sektörüne ilişkin yeni fikirlerin ortaya konulması amaçlanıyor.

Doğa Turizmi Paneli'nde turizm masaya yatırıldı!

DOGAKA desteği ile gerçekleşen Doğa Turizmi Paneli'nde konuşan DOGAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız; Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan oluşan Bölgeyi turizm için cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Doğa Turizmi Paneli 29 Aralık'ta düzenlenecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Osmaniye Şube Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliği ile 29 Aralık'ta "Doğa Turizmi Paneli" düzenlenecek.

Gaziantep'te Avrupa Miras Günleri Paneli düzenlenecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işbirliğiyle "Avrupa Miras Günleri Paneli" düzenlenecek. 7 Kasım Cuma günü yapılacak panelde, geçmişten bugüne "mozaik mirası" konuşulacak.

Alternatif Turizm Türleri paneli düzenlendi!

Panelde konuşan Darülaceze Başkanı Çiftçi, "Medikal turizmde katedilen aşamanın önümüzde çok iyi bir örnek teşkil ettiğini belirterek "Bu örneğin benzer şekilde alternatif turizm alanlarında danasıl değerlendirebileceğimizi düşünmemiz gerekir'dedi.

Türkiye'nin alternatif turizm çalışmalarına ihtiyacı var!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulu ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle düzenlenen "Alternatif Turizm Türleri Paneli ve Turizmde Hizmet Sağlayıcıların Eğitimi Programı" başladı.

Alternatif Turizm Türleri paneli yapıldı!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulu ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle düzenlenen "Alternatif Turizm Türleri Paneli ve Turizmde Hizmet Sağlayıcıların Eğitimi Programı" başladı.

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Turizm paneli Haberi

Turizm paneli

Toplantıda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Turizmde nitelik artışı önemli. Yaşanılan çevreyi ve kenti, kaliteli ve bilinçli turisti düşünerek oluşturmalıyız" derken, TÜRSAB Başkan Danışmanı Mücella Kantaroğlu Tarhan, "Her seyahat eden üç kişiden birisi ev turizmini tercih ediyor" görüşünü dile getirdi. 


TÜYAP'a metro niye yok? 

Toplantının konuklarından Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, şunları söyledi, "Türkiye'nin en büyük kongre ve fuar merkezi olan TÜYAP'a metronun olmamasının çok düşündürücü olduğunu, buraya ulaşımın binek araçla veya toplu ulaşımla asla olmaması gerektiğine işaret ederek, Dünyada gelişmiş veya gelişmekte olan ülkelerin hiçbirinde metronun gitmediği hiçbir kongre merkezi yok" dedi. 


Turizm Yazarı, Yönetmen ve Yapımcı Esra Alkan'ın görüşleri ise şöyleydi, "Türkiye, turizmde yeni arayışlara yönelecek ama diğer taraftan Türkiye hızla tek tipleşiyor. Tek tipleşen bir...