15 / 05 / 2024

turizm sezonunda alıncacak tedbirler

turizm sezonunda alıncacak tedbirler

Aydın Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı Kuşadası'nda yapıldı. Turizmciler toplantıda en çok, yol çalışmaları ve turizm alanlarına giden yolların kötü olmasından dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı rekor sayıda personel alacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Lise ve ön lisans mezunları arasından 127 personel alımı gerçekleştireceğini paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, alımın birçok branşta olacağını bildirdi.

Antalya rekor kırdı! İngilizler rota değiştirdi

Pandemi sonrası hızlanan turizm sezonunda Antalya’da rekor kırıldı,İngilizler Antalya’ya akın etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Al Neama Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Neama Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamzeh Abdalkareem tarafından kuruldu.

Al Nahdi Group İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Nahdi Group İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.M. Al Nahdi tarafından kuruldu.

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Turizm payı elektronik ortamda beyan edilecek!

GİB tarafından turizm işletmelerinden ilk defa 'turizm payı' alınmasına ilişkin esaslar belirlendi ve paya ilişkin beyannamelerin aylık veya üçer aylık dönemler halinde elektronik ortamda verilmesi zorunlu hale getirilecek. 

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ezzeddin S.B. Al Ekkari, Fahd Ezzeddin S. Al Ekkari ve Mohamed E.S. Elakkari ortaklığında kuruldu. 

Al Bak Turizm ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Kadı 2 Şubesi açıldı!

Al Bak Turizm ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Kadı 2 Şubesi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Asaad Abdullah Abdullah ve O.Abdulmohsın Jawad Al Janabi ortaklığında kuruldu.

Al Fahed Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fahed Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Basım A.Ismael Ismael  tarafından kuruldu. 

AL Saadi Turizm Emlak ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

AL Saadi Turizm Emlak ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.M.Abdulhasan Al-Saadi tarafından kuruldu...

turizm sezonunda alıncacak tedbirler Haberi

turizm sezonunda alıncacak tedbirler

Aydın Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı Kuşadası'nda yapıldı. Turizmciler toplantıda en çok, yol çalışmaları ve turizm alanlarına giden yolların kötü olmasından dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi. Sezon öncesi devem eden yol yapımının turizmi olumsuz etkilediğini belirten turizmciler, biran önce yolların bitirilmesini istedi. 


Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi başkanlığında Aydın Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı Kuşadası Pinebay Otelde gerçekleştirildi. Turizmcilere seslenen Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, turizm için birlikte çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Aydın turizmi hakkında kısa bilgi veren Müdürü Nuri Aktakka; turizm sezonunda, işletmelerin, turizm firmalarının, esnafın ve turizmcilerin kurallara uymalarını ve turizme zarar verecek her türlü olumsuzluklara karşı önlem almalarını istedi. Aydın il Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak diğer kurumlarla denetimler yaptıklarını da kaydeden Nuri Aktakka, kaçak seyahat...