17 / 05 / 2024

turizm sitesi

turizm sitesi

Türkiye'nin resmi turizm portalı "Go Turkey", beş dilde yayına başladı. Önceleri yabancı turistlere yönelik yalnızca İngilizce yayın yapan portala, artık Türkçe, Frasızca, Almanca ve Rusça erişim de mümkün...

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mecit Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beykoz, Soğuksu Mahallesi, Çubuklu Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Change Turizm İnşaat Limited Şirketi, Önder Orkunoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart İstanbul, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Enverpaşa Caddesi, Eryılmaz Sitesi' nde kuruldu.

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

TTM Su İnşaat Turizm Madencilik Anonim Şirketi, Hacı Tutumlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak, Mashattan Sitesi'nde kuruldu.

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Elvan Çakır tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Merkez Mahallesi, Ladin Sokak, Kuyumcu Kent Sitesi'nde kuruldu.

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gündoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Kemal Sunal Sokak Semerkand Sitesi'nde kuruldu.

Usso İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usso İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Sait Yami tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Tomurcuk Sokak İzmen Sitesi'nde kuruldu.

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marispera Turizm Gıda İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi , Muriel Azaryad Dirik Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Ali Rıza Cevik Sokak Ömeroğlu Sitesi'nde kuruldu.

HTL Gayrimenkul Danışmanlığı ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HTL Gayrimenkul Danışmanlığı ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Nilsun Tümer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Teknik Yapı Deluxia Palace Sitesi'nde kuruldu.

Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özenli Yapı Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Engin Şube Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Oto Sanayi Sitesi Yeşilce Mahallesi'nde açıldı.

Kuzeyarchist İnşaat Emlak Enerji Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyarchist İnşaat Emlak Enerji Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem Dinçol Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Beykent Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Erdem Sokak Sabuncuoğlu Sitesi'nde kuruldu.

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, Ebru Mete tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, M.Müşavirler Sitesi'nde kuruldu.

Bergüzar Korel turizm işine giriyor!

Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, kısa süreli ev kiralamak için doğmuş bir seyahat programlama sitesi olan 'Airbnb' ile ev ve oda kiralayarak turizm işine girecek.

turizm sitesi Haberi

turizm sitesi

AA muhabirinin siteden derlediği bilgiye göre, giderek genişleyerek daha işlevsel ve güncel bir yapıya kavuşan portal, Türkiye turizmine dair her türlü bilgiye en doğru ve hızlı ulaşma imkanı tanıyor.


Kültür ve Turizm Bakanlığıyla koordine içinde Türkiye'nin doğal, kültürel, sanatsal ve tarihsel değerlerini dijital ortamda tanıtmak ve Türkiye'nin miraslarını  paylaşmayı amaçlayan Go Turkey, yabancı misafirlerin 24 saat ulaşabilecekleri bir danışma merkezi  hizmeti sunuyor.


Portal, otel, uçak ve tur rezervasyonları, rehber talep etmeye imkan vermenin yanı sıra, yabancılar için önem taşıyan Türkiye'de ulaşım, para birimi, iklim, acil durum araması, trafik'te uygulanan cep telefonu ve alkol cezaları konularında bilgi sağlanıyor.


Türkiye'de eğlence, spor, yemek, eğitim, alışveriş, emlak ve ticaret hakkında bilgilerin de yer verildiği portalda, turistler için en ucuzu 2 avrodan magnetlerden, en pahalısı ise...