28 / 04 / 2024

Turizm trabzon

Turizm trabzon

AK PARTİ Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, Trabzon'un geleceğine çok büyük katkı sağlayan turizm için altyapı ve üst yapı yatırımlarının bir an evvel Trabzon'a kazandırılması gerektiğini söyledi.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Trabzon Uzungöl'de yıkımlar yeniden başlıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Proje ile çevrede bulunan kaçak yapılar ortadan kaldırılacak.

Trabzon Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla tarihi Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi.

Trabzon’da yabancıya konut satışında rekor!

Turizm değerini her geçen sene yükselten Trabzon’da yabancılara yapılan konut satışları 2018'de rekor seviyeye ulaştı. 

Trabzon'a yeni turizm yatırımları geliyor!

Trabzon'da büyük bir değişim yaşanıyor. Bölge turizmini geliştirmek için Karadeniz Master Planı projesi hazırlanıyor. Proje ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Gür, Fatih Gür ve Abdullah Gür ortaklığında kuruldu.

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Trabzon Erikbeli Yaylası'na 12 milyon TL'lik turizm yatırımı!

Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda inşa edilen turizm tesisinin 2018 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor.

Nami Alnami'den Trabzon’a 150 milyon dolarlık turizm yatırımı!

Kuveytli yatırımcı Dr. Nami Alnami, Trabzon’un Yomra ilçesine yapacağı 150 milyon dolarlık turizm yatırımı için Yomra Belediyesi’ne bir ziyarette bulundu.

Turizm trabzon Haberi

Turizm trabzon

Mazhar Yıldırımhan, "Trabzon sanayi ağırlıklı bir şehir değildir. Dolayısıyla son yıllarda artan bir şekilde ekonomik girdi sağlayan turizm sektörünün daha da geliştirici yatırımları şehrimize kazandıracağız. Altyapı ve üstyapı yatırımlarının şehrimize kazandınlmasıyla eşsiz bir doğal güzelliğe sahip Trabzon, turizmin parlayan yıldızı olacak. Diğer yandan inşaat ve emlak sektörü de ciddi istihdam alanları oluşturuyor. Başlanan kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanmasıyla birlikte bu sektörler de şehrimize büyük bir ekonomik girdi sağlayacaktır. Kaliteli konut üretimiyle birlikte özellikle Araplara emlak satışı da artacaktır. Bu sektörlerin sorunlarının ve beklentilerinin her zaman takipçisi olma gayretinde olacağız." şeklinde konutu. AK Parti Genel Merkezi'nin alacağı karar ne olursa olsun AK Parti davasına sonuna kadar sahip çıkma azim ve kararlılığında olduğunun altım çizen Yıldırımhan, "Teşkilatlarımızın temayül sürecinden sonra Ankara'daki...