21 / 05 / 2024

Turizmde beklenti arttı mı

Turizmde beklenti arttı mı

Turizm'de beklenti arttı. TÜRSAB Başkanı Ulusoy, turist sayısında gelecek yıllarda da artış yaşanmasını beklediklerini belirterek, "Turizm gelirlerindeki yüzde 64'lük büyüme beklentisi sektörün önünde durmaktadır" dedi.

ABD'de birinci el konut satışları Haziran'da arttı!

ABD’de birinci el konut satışları, haziranda beklenti paralelinde yüzde 0,8 arttı.

Emlakta beklenti arttı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Yeni Asır’ı ziyaretinde, kentsel dönüşümün hızlanmasının gayrimenkul piyasasına olumlu yansıdığını söyledi

Gayrimenkul sektörü 2016 yılı 1. çeyrek fiyat beklenti endeksi arttı!

Türkiye gayrimenkul sektörü fiyat beklenti endeksi değeri, 2016 yılı 1. çeyrek döneminde geçen çeyrek döneme göre %6,85 artışla 137,8 olarak ölçülmüştür.

Gayrimenkul sektöründe beklenti arttı!

Haziran’da gerçekleşen seçimlerin ardından durgun bir geçiş dönemi yaşayan gayrimenkul sektörü, sandıktan yeniden ‘tek başına iktidar’ çıkmasıyla beklentilerini artırdı.

İnşaat malzemeleri Mart ayı endeksleri arttı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin "faaliyet", "güven" ve "beklenti" endekslerinin üçü de uzun bir sürenin ardından ilk kez birlikte arttı..

İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri arttı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin "faaliyet", "güven" ve "beklenti" endekslerinin üçü de uzun bir sürenin ardından ilk kez birlikte arttı. İnşaat malzemeleri sanayisinde mevsimsel toparlanmanın sürmesi bekleniyor.

İnşaat malzemeleri sanayi endeksleri Nisan ayında 1.7 arttı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin "faaliyet", "güven" ve "beklenti" endekslerinin üçü de uzun bir sürenin ardından ilk kez birlikte arttı. İnşaat Malzemeleri Bileşik Endeksi nisan ayında 1,7 puan daha artarak 104,2 puan olarak gerçekleşti.

İnşaat Malzemeleri Bileşik Endeksi Nisan'da 1,7 puan arttı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin "faaliyet", "güven" ve "beklenti" endekslerinin üçü de arttı. Endekslerdeki artışta mevsimsellik ile faaliyetlerdeki artış ve beklentilerdeki iyileşme etkili oldu.

Turizmde hedef turist sayısını yüzde 5.5 arttırmak!

Çevre ülkelerde yaşanan bir takım sorunlar, Rusya ve Avrupa'da yaşanan ekonomik kriz, çeşitli terör olaylarını bahane ederek körüklenmeye çalışılan İslamafobi'ye rağmen Türkiye turizmde yine bir rekora imza attı.

Turizmde çalışan sayısı yüzde 11 arttı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından yapılan araştırmaya göre, turizmde sigortalı çalışanların sayısı ağustos sonunda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11 artarak 1 milyon 6 bin 383 kişiye yükseldi.

Eleman arayışı perakende ve turizmde arttı!

Eleman arayışı perakende ve turizmde arttı. Yenibiris.com, İstihdam Raporu’nun 2014 üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Temmuz, ağustos ve eylül ortalamasına göre perakende en çok iş ilanı veren sektör oldu.

Turizm'de beklenti arttı!

Turizm'de beklenti arttı. TÜRSAB Başkanı Ulusoy, turist sayısında gelecek yıllarda da artış yaşanmasını beklediklerini belirterek, "Turizm gelirlerindeki yüzde 64'lük büyüme beklentisi sektörün önünde durmaktadır" dedi.

Eleman arayışı perakende ve turizmde arttı!

Temmuz, ağustos ve eylül ortalamasına göre perakende en çok iş ilanı veren sektör oldu. Önceki döneme göre artış gösteren başvurularda en çok bankalar tercih edildi. Garson ve kasiyer ihtiyacı arttı.

Turizmde beklenti arttı mı Haberi

Turizmde beklenti arttı mı

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulıısoy, turist sayısında gelecek yıllarda da aıtış yaşanmasını beklediklerini belirterek, "Bu açıdan bakıldığında Başbakan Yardımcımız Ali Babacan'ın 2015-2017 Orta Vadeli Plan çerçevesinde açıkladığı turizm gelirlerindeki yiizde 6,4'lük büyüme beklentisi ulaşılabilir bir hedef olarak turizm sektörünün önünde durmaktadır" dedi. Ulusoy, turizmin, son dönemde dünyanın en hızlı büyüyen endüstrilerinden biri konumunda olduğunu söyledi. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) tarafından açıklanan verilere göre dünya turizminin bu yıl ortalama yüzde 3-5 aralığında büyüdüğüne dikkat çeken Ulusoy, Türk turizminin bu verilerin üzerinde bir büyüme oranına ulaştığına dikkati çekti. Türkiye'nin 1980 yılında 1,2 milyon turist ağırladığını hatırlatan Ulusoy, o günden bu zamana geçen sürede yabancı misafirin 40 milyon sınırına yaklaştığının altını çizdi. Başaran Ulusoy, "Bu yılın sonuna...