19 / 05 / 2024

turizmde hedef kitle

turizmde hedef kitle

Orhan İçöz: Yüksek gelir grubuna dahil turistleri ülkemize çekip, daha özel ve çevre duyarlılığı yüksek olan turizm türlerini benimsersek dünyada gelir ve ziyaretçi bakımından ilk 5 ülke arasında yer alma hedefine ulaşmamız zor olmaz, dedi.

Turizmde hedef büyük: 60 milyon turist 56 milyar dolar gelir!

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte turizmde hareketlilik artarken Grand Yazıcı Club Turban Thermal Genel Müdürü Cihan Baykara, “Doların yükselmesi olumlu etki yarattı. Hedefimiz 2028’de 100 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir” şeklinde konuştu.

Paya Dayalı Kitle Fonlaması Tebliği!

Paya Dayalı Kitle Fonlaması Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aşkın Cengiz, Aydın Arslantaş ve Eser Alan ortaklığında kuruldu.

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Nizamettin Aşa: Konutta 2018'deki hedef saptı!

Konut satışları 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2,4 düşüş gösterdi. Verileri değerlendiren İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "2018'deki hedef saptı" diye konuştu.

Özak GYO'dan Antalya'ya 5 yıldızlı otel projesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), turizmde hedef büyüttü. Bölgeye 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak şirket, projesinin inşaat yapı ruhsatını aldı.

Hedef Yapı konkordato talep etti!

1997 yılında kurulan Hedef Yapı mali anlamda sıkıntı süreç geçiyor. Konkordato talebinde bulunan şirket, yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar onlarca projeye imza attı...

Turizmde devrim niteliğinde karar!

Turizmde devrim niteliğinde bir karar alan hükümet, tahsisli otellerde odanın yüzde  20’lik kısmını satma hakkı tanıdı. 

Konut satışlarında hedef 2018'in ikinci yarısında!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) “Konut Satış İstatistikleri” verilerine göre Türkiye’de 2018 yılının ilk iki ayında 192 bin 972 konut satıldı. Hedef, 2018’in ikinci yarısında, bir önceki yılın rakamlarını geride bırakmak.

Turizmde yatırım komisyonu kurulacak!

Turizmde 2023 hedeflerini gerçekleştirilmesi için çalışmalar başladı. 1-3 Kasım arasında gerçekleşecek 3. Turizm Şurası'nda 13 komisyon kurulacak. Komisyonların arasında yatırım-teşvik-finansman komisyonu da bulunuyor.

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Abdullah Öztürk ve Burcu Ünal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hedef Beyt Hotel açıldı!

Pamucak Sahili'nde yer alan Hedef Beyt Hotel Resort&Spa kapılarını misafirlerine açtı. Otelde, Ramazan ayına özel ''7 kal 6 öde'' kampanyası başladı.

Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta açılacak!

Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alan Hotel BurccluB, yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa 5 Mayıs'ta açılacak...

turizmde hedef kitle Haberi

turizmde hedef kitle

Turizmde hedef kitlemiz "YÜKSEK gelir grubuna dahil turistleri ülkemize çekip, daha özel ve çevre duyarlılığı yüksek olan turizm türlerini benimsersek dünyada gelir ve ziyaretçi bakımından ilk 5 ülke arasında yer alma hedefine ulaşmamız zor olmaz" Her yıl 27 Eylül tarihi Dünya Turizm günü olarak başta Dünya Turizm Örgütü olmak üzere dünyanın değişik ülkelerinde kutlanmaktadır. Bu yılın resmi kutlamaları Meksika'nın Guadalajara kentinde 'Turizm ve Gelişme" teması ile yapıldı. Bu temanın seçilmesinin temel nedeni de turizmin bölgesel toplulukların yaşamlarını değiştirecek becerileri geliştirmesi ve güçlendirmesidir. Turizm bunun için son derece uygun bir sektördür. Çünkü, eğer bir bölgede ziyaretçilerin temel ihtiyaçları olan konaklama ve yeme/içme alanında yeterli hizmet sunulabilirse, bölgede uzun vadeli gelişmenin de temelleri atılmış olacaktır. Eğer bölge halkına örneğin evlerinin turizme...