18 / 05 / 2024

turizmde öncelik veren belediyeye maddi destek

turizmde öncelik veren belediyeye maddi destek

Yalova Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda turizme öncelik veren belediyelere hem mali hem de teknik destekte bulunulduğu bildirildi. İl Müdürü Osman Ulukaya da Yalova'nın turizm beldelerine bu destekten faydalanma çağlısında bulundu....

Skoda Fabia 23 mart 2023 fiyatları araştırılıyor! İşte Skoda Fabia 23 Mart 2023 fiyat listesi

Skoda Fabia, pratiklik ve uygun fiyatlılık konularına öncelik veren sürücüler tarafından tercih edilen bir arabadır. Performans ve lüksten ziyade pratiklik ve güvenilirlik arayan sürücüler için popüler bir seçenektir. Peki Skoda Fabia 23 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Ramazan'dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

Banka, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı döneminde artabilecek ihtiyaçlara yönelik olarak 11 bin TL'lik nakit destek kampanyası başlattı. Banka, müşterilerinin kazancına öncelik veren bir anlayışla hareket ederek kampanyayı müşterilerinin önceliklerine göre şekillendirdi.

Kuveyt Türk'ten konut alım-satımı yapmak isteyenler için Alacağım Güvende Sistemi!

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya öncelik veren Kuveyt Türk’ün araç ve konut alım-satımında işlemleri güvenli şekilde gerçekleştirmek amacıyla yılın ilk çeyreğinde “Alacağım Güvende Sistemi”ni geliştirdi.

1915 Köprüsü için sözleşme en kısa süreyi veren firma ile imzalanacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü için İtalyanlar, Japonlar, Koreli ve Çinliler yarıştı. En kısa süreli teklif 5.5 yılla Daelim-Limak-SK-Yapı Merkezi OGG’den geldi. Ulaştırma Bakanı Arslan, “En kısa süreyi veren grupla sözleşme imzalanacak” dedi.

Kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İşveren tazminat yerine ev verebilecek!

YENİ yılda işçi ve işveren arasındaki uyuşmazlıklar mahkemeye taşınmadan zorunlu arabuluculukla bir satte çözüme kavuşturulabilecek. İşveren tazminat yerine ev verebilecek.

AVM tasarımlarında en önemli unsur, değişimi öngörebilmek!

Mimar Görkem Volkan, yeni nesil AVM’lerde değişen alışkanlık ve ihtiyaçlara kolayca uyum sağlayabilen, doğaya ve doğallığa öncelik veren, kullanıcılarına sokak dokusu ve deneyimleri yaşatan, dış/iç ayrımını aşarak akışkan hacimler sunan iç mekanlar tasarlıyor.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Trabzon'a 8 bin 600 ton asfalt!

Yol çalışmalarında mahallelerdeki ana yollara öncelik veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un turizm potansiyelini geliştirmek adına yayla yollarında da önemli çalışmalara imza atıyor.

İşte gayrimenkul yatırımı yapana vatandaşlık veren 13 ülke!

Ekonomik sıkıntı içindeki ülkeler gayrimenkul yatırımıyla vatandaşlık veya oturma izni verebiliyor. 250 bin Avro’luk gayrimenkul alana 7-8 yıl oturma izni veren Yunanistan, daha sonra yurttaşlık kapısını aralıyor.

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

Katar'daki Türk müteahhitlerine öncelik tanınacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk müteahhitlerine müjdeyi verdi. Davutoğlu, 2020 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak için 20 milyar dolar yatırım yapacak olan Katar'ın Türk müteahhitlerine öncelik tanıyacağını açıkladı.

Katar, Türk müteahhitlerine öncelik tanıyacak!

Katar ziyareti sırasında soruları yanıtlayan Davutoğlu, Türk müteahhitlerine müjdeyi verdi. Davutoğlu, 2020 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmak için 20 milyar dolar yatırım yapacak olan Katar’ın Türk müteahhitlerine öncelik tanıyacağını açıkladı.

turizmde öncelik veren belediyeye maddi destek Haberi

turizmde öncelik veren belediyeye maddi destek

Yalova Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda turizme öncelik veren belediyelere hem mali hem de teknik destekte bulunulduğu bildirildi. İl Müdürü Osman Ulukaya da Yalova'nın turizm beldelerine bu destekten faydalanma çağlısında bulundu. Müdürlükten yapılan açıklamada Bakanlıkça turizme öncelik veren belediyelere mali ve teknik destekler verildiği belirtildi. 


Yapılan açıklamada şu ifadelere yet verildi: 


MÜDÜRDEN ÇAĞRI 


"Her yıl Bakanlığımızca belirlenen ve Kalkınma Bakanlığı'nın yatırım programı kapsamında ait olduğu mali yıl bütçe tertibinde yer alan cari transferler (hazine yardımları) ödeneğinden, yörenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlanması amacıyla katkı niteliğinde mali destek verilmesi kararlaştuılan turizm öncelikli yöre belediyelerinin, imar uygulamaları nedeni ile gerçekleştire çekleri düzenleme ve yapım işlerine proje karşılığı katkı niteliğinde mali yardımlar yapılmaktadır. 2013 yılı Turizm Öncelikli Yöre (TOY) Belediyeleri listesinde bulunan...