28 / 04 / 2024

turizme alternatif

turizme alternatif

Antalya'ın Kaş ilçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bölgedeki 2 at çiftliği, ilçenin eşsiz doğal güzellikleri içinde 'at safari' yaptırıyor.

Kepez'de bilim merkezi ve alternatif turizme ilk adımlar atıldı!

Kepez Belediyesi Meclisi toplantısında, 2 yatırım yapılmasının önü açıldı. Mecliste, Antalya'nın ilk bilim merkezi alt yapısını hazırlayacak olan bilim kulübü kurulmasına, Kepez Parkorman'da alternatif turizm yapılacak bir işletmeye onay verildi.

Denizli'ye Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği 'Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi'nin ilerleme toplantısı yapıldı. Denizli'ye 300 adet bungalovlu turizm tesisi yapılacak...

5 bin kişi alternatif turizme geliyor!

Komşu ülkelerde yaşanan sorunlar Emitt'i etkilemedi. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek fuara 5 bin kişi katılacak. Ekin Fuar Direktörü Aydın, fuarın ana temasının alternatif turizm olduğunu söyledi...

Elçi Tur alternatif turizme yeni seçenekler sunuyor!

25 yıldır hac ve umre organizasyonlarında hizmet veren Elçi Tur alternatif turizme yeni seçenekler sunuyor. Engin Mutlu, Türkiye'nin ve Avrupa'nın birçok yerinde bulunan 25 bin muhafazakâr ailenin 2013 sezonunda Elçi Tur ile seyahat ettiğini belirtti.

Jetbotlar adrenalin tutkunlarının ilgisini çekiyor!

Peribacaları, tarihi kayadan oyma kiliseleri, vadileri ile yılda ortalama 2,5 milyon yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesinde, her geçen gün turizme alternatif aktiviteler kazandırılıyor.

Ankara Ayaş'ın turizme kazandırılması için çalışmalar başladı!

Ankara İli Ayaş ilçesinin turizme kazandırılması için çalışmalar başladı. Ayaş'ta turizme açılmak için merkezdeki Belediye ve çarşı binalarını yıkacak, yeni binalara yalnızca belirlenen bölgelerde izin verecek.

Çevre kirliliği turizme zarar veriyor!

Alanya'da turizm bölge dernek başkanları, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) toplantı düzenleyerek çevre kirliliğinin turizme verdiği zararı ve turizm sağlığıyla ilgili alınması gereken önlemleri görüştü.

Kars'ın Aygır Gölü turizme kazandırılıyor!

Deniz seviyesinden 2 bin 300 metre yükseklikteki Aygır Gölü'nün turizme kazandırılması için Aygır Gölü Kıyısı ve Çevre Köyleri Dayanışma Platformu tarafından bu yıl 5'inci Agok Şenliği düzenlendi.

Kirazlı Manastırı turizme açılacak!

Kirazlı Manastırı'nın Rumların önemli dini merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, burasının ülke ve bölge turizmi ne kazandırılması gerektiğini söyledi. Kirazlı Manastırı turizme açılacağı belirtildi.

Alternatif turizm pastası büyüyor!

'Her şey dahil'den sıkılan alternatif tatil arayanların gözde mekanı Olimpos turistelerin ilgisini çekiyor. 'Alternatif tatilin' toplam pastadaki payı yüzde 5. Türkiye'de alternatif turizmin büyümesi için bölge halkı da yoğun çaba gösteriyor.

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Melih Gökçek: Alternatif içme suyu hattı için 68 bin metre boru döşedik!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ana iletim hatları ile alternatif hatların yapımını gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini kaydederek, çalışmalar kapsamında toplam 68 bin 781 metre alternatif içme suyu boru hattı döşendiğini söyledi.

Türk turizmine ağaç evle alternatif katkı yapıyor!

Alternatif turizm merkezi Olimpos, turizmden aldığı payı artırmayı hedefliyor. Hersey dahil konseptinin Türkiye'nin tanıtımı için yeterli olmadığını söyleyen turizmci Kadir Kaya, bölgesel tanıtım gerektiğini belirtti...

turizme alternatif Haberi

turizme alternatif

Antalya'ın Kaş ilçesinde turizm faaliyetlerini çeşitlendirmek ve sezonu uzatmak isteyen girişimciler, deniz, kum ve güneş üçlemesine alternatif yaratmaya çalışıyor. Bu amaçla bölgedeki 2 at çiftliği, ilçenin eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri içinde 'at safari' yaptırıyor. Türk turizminin başkenti Antalya'da, alternatif turizmin en yaygın yapıldığı bölge, Kaş ilçesi. Deniz, kum ve güneş üçlemesinin yanında bölgede kanyon turları, yamaç paraşütü. dalış, mavi yolculuk, kültür gezileri, ATV safari ve doğa turları düzenleniyor. Bütün bunların yanında yerli ve yabancı tatilcilere yönelik son olarak doğada at turlan yapılıyor. İnce kumlu plajı ve antik eserleriyle dikkat çeken tatil merkezi Patara'daki 2 at çiftliği, turistlere Kaş'ın el değmemiş doğası içinde eşsiz anlar sunuyor. Kaş. Kalkan ve Patara yöresinde tatil yapan turistler at safari yapmak için...