30 / 04 / 2024

turizmi istanbul arap ülkeleri

turizmi istanbul arap ülkeleri

İstanbul'a gelen turist sayısı yılın ilk 11 ayında yüzde 16 artış göstererek 8 milyon 728 bin 800 ziyaretçi satısına ulaştı...

Kanal İstanbul için Arapça tweet atışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun’un Arapça attığı “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul’dan çekildi” tweetine, Katarlı medya patronu Abdullah bin Ahmed el Haşimi yanıt verdi...

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Arapça 'Kanal İstanbul' mesajı!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter'da Arapça yaptığı paylaşımda "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul'dan çekildi" dedi...

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Arap işadamlarından İstanbul'a emlak çıkarması!

TÜRAP ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek "Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı"nda, bin 500 Arap yatırımcı Türkiye'deki gayrimenkul firmalarıyla bir araya gelecek.

Bin 500 Arap konut için İstanbul’a geliyor!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak için gayrimenkule yatırım tutarının 250 bin dolara düşürülmesi Arap yatırımcıları harekete geçirdi. Yabanacıya konut satışlarının önümüzdeki günlerde hızla artması bekleniyor.

Arap gazeteciler İstanbul Yeni Havalimanı'nı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, "Arap Gazeteciler İstanbul Buluşması"nda bir araya gelen 18 Arap ülkesinden 60 gazeteci, inşası devam eden İstanbul Yeni Havalimanını gezdiler. 

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 - 29 Nisan tarihleri arasında Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center'da gerçekleştirilecek. 

Arap yatırımcı Kanal İstanbul çevresinde arsa bakıyor!

Kanal İstanbul projesini bekleyenelerin kazanacağını ifade eden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Arap yatırımcıların çılgın proje çevresinde arsa baktığını belirtti. 

Konut sektörü İstanbul'da bin Arap yatırımcıyla buluşacak!

Gayrimenkul ve konut sektörü, İstanbul’da bin Arap yatırımcıyla buluşmak için hazırlanıyor. 

11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs’ta!

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleştirilecek. Fuar bu sene daha büyük bir önem taşıyor.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi, Emre Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Osman Gazi Mahallesi'nde açıldı.

turizmi istanbul arap ülkeleri Haberi

turizmi istanbul arap ülkeleri
İstanbul'a gelen turist sayısı yılın ilk 11 ayında yüzde 16 artış göstererek 8 milyon 728 bin 800 ziyaretçi satısına ulaştı. 2012 yılında İspanya ve Türkmenistan'dan gelen turist sayısında 1-2 puan azalma görülürken, Arap ülkelerinde gelen turistlerin toplamı yüzde 51...