04 / 05 / 2024

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun bugünkü 30791 sayılı resmi gazetede yayımlandı.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31551 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek onaylandı.

Turizmi Teşvik Kanunu'nda değişiklik teklifi komisyon tarafından kabul edildi! 

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu tarafından kabul edildi.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında  turizmi teşvik yatırımları kapsamında öncelikli alanlar kapsamında değerlendirilmesi amaçlanıyor.

Turizmi Teşvik Kanunu'nda değişikliği yürürlüğe girdi!

"Turizmi Teşvik Kanunu'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Turizm merkezlerinde bulunan Bakanlık tarafından turizm amaçlı değerlendirilmesinde yarar görülen Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar iki ay içerisinde tahsis edilecek.

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun!

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun bugünkü 30791 sayılı resmi gazetede yayımlandı.

Hazine’nin özel gayrimenkulleri Bakanlığa devredilecek!

AK Parti’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu 12 maddelik ‘Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’ ile Hazine’nin özel mülkiyetindeki taşınmazlar Bakanlığa tahsis edilebilecek.

Turizmi Teşvik Kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifi!

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi meclise verildi. Turizm yatırımlarının artırılması amaçlanan teklif komisyona sunuldu. 

Yabancı yatırımcıya yeni teşvik sistemi oluşturulacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yabancı yatırımcıları Türkiye'ye çekmek için yeni bir teşvik sistemi oluşturulacağını belirtti.

Teşvik paketi yeni pazarda fırsatlar sunacak!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin açıklayacağı teşvik paketi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bölgedeki yeni pazarın bize fırsat oluşturacağını düşünüyorum" dedi.

Yeni teşvik sistemi ile Türkiye'ye yatırım artacak!

Ankara Sohbetleri’nin konuğu olan Kalkınma Bakanı Elvan yeni teşvik sistemi ile yatırım atağı başlatacaklarını söyledi. Elvan, Japon sermayesinin Türkiye’ye büyük ilgi gösterdiğini, Çanakkale köprüsü konusunda bir an önce ihale açılmasını beklediklerini anlattı.

Yeni yatırım teşvik paketi tamam!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, yeni teşvik paketi ile stratejik öneme sahip yatırımlar için 20 yıllık vergi muafiyeti getirileceğini söyledi. Kredi faizinin devlet tarafından karşılanması gibi tarihi adımlar da yeni pakette yer alacak.

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması Haberi

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması

Turizmi teşvik kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun bugünkü 30791 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.


TURİZMİ TEŞVİK KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI

HAKKINDA KANUN

Kanun No. 7175                                                                                                             Kabul Tarihi: 23/5/2019

MADDE 1 – 12/3/1982 tarihli ve 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanununun 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının (1) bendinde yer alan “üç Bakanlık kontrolörünün” ibaresi “iki Bakanlık kontrolörünün” şeklinde değiştirilmiş ve fıkraya (1) bendinden sonra gelmek üzere aşağıdaki bent eklenmiştir.

“m) Personel...