29 / 04 / 2024

turizmin etkilenme sebepleri

turizmin etkilenme sebepleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya'nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya'yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti. Budak, Ekim ayında Rusya ekonomisinin daha da gerilediğini söyledi.

Üsküdar Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, 1/5000 ölçekli Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 1. Etap itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Paydaşlıktan çıkarma sebepleri nelerdir?

Paylı mülkiyette bir paydaşın, paydaşlıktan çıkarılması için dava açılabiliyor. Peki, paydaşlıktan çıkarma sebepleri nelerdir?

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap imar planı askıya çıkarıldı!

Beykoz ilçesi, Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 2. Etap itirazları 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 2. Etap İtirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. ve 3. Etap imar planı askıda!

Beykoz İlçesi, Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap ve 3. Etap Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Aralık 2018 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

Yavuztürk'ün Boğaziçi etkilenme bölgesinden çıkarılması için teklif verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Kanun ile Yavuztürk Mahallesi'nin idari sınırları esas alınmak suretiyle etkilenme bölgesi sınırları dışına çıkarılması öngörülüyor...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 3. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (3.Etap ) itiraz 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 2. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (2. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (1. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı askıda!

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi Nazım İmar Planı itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı 21 Mayıs'ta askıya çıktı..

Şile Merkez Etkilenme Bölgesi'nde imar planı değişikliği!

Şile İlçesi, Merkez Etkilenme Bölgesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 21.04.2017 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Kiracıdan kaynaklanan fesih sebepleri!

Kira sözleşmesi kiracıdan kaynaklanan sebeplerle dava yoluyla feshedilebiliyor. Peki, kiracıdan kaynaklanan fesih sebepleri nelerdir?

turizmin etkilenme sebepleri Haberi

turizmin etkilenme sebepleri

Ekimde Rusya pazarında yüzde 35'e yakın bir gerileme olduğuna dikkat çeken Budak, "Bu gerileme toplam aylık yabancı ziyaretçi sayısını da yüzde 5 düşürdü. Bu yıl ciddi bir büyüme bekliyorduk fakat 10 aylık dönemdeki yüzde 35'lik düşüş toplam büyümemizi de yüzde 4'e düşürdü." YÜZDE 40 DUŞUŞ Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkam Suat Çavuşoğlu da, ekonomide yaşanan hareketliliğin Rusya'dan çıkacak turist sayısında azalmaya sebep olacağını söyledi. "2015 yılı turizm sezonunda, yüzde 40'lara varan azalma bekliyoru" diyen Çavuşoğlu, rublede yaşanan düşüş ve doların yükselişinden, Rus tur firmaları ve Türkiye'deki otellerin önemli derecede etkilenmesinin beklendiğini aktardı. Çavuşoğlu, "Tur operatörü firmalar kendilerini revize etmedikleri ve büyümeye gittikleri takdirde iflas eder" dedi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık ise, Türkiye'ye...