08 / 05 / 2024

Türk Akımı sözleşme

Türk Akımı sözleşme

Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Medvedev, Türk Akımı Projesi'nde anlaşmanın, ay sonuna kadar imzalanacağını söyledi. Medvedev, dev projenin seçimlerden etkilenmeyeceğine de dikkat çekti.

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

Memura kira yardımında son dakika! Kira yardımı toplu sözleşme maddesi haline getirilsin!

Hükümet daha önce memurlara kira yardımı yapılabileceği ile ilgili açıklama yapmıştı. Memurlar ise bunun toplu sözleşme maddesi haline getirilmesi talebinde bulundu. İşte memura kira yardımına son dakika gelişmesi...

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

KPSS’den 70 almak yetiyor! Brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaş! KOSGEB sözleşmeli personel alıyor!

KOSGEB özel şartlarla brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaşlı personel alacağını açıkladı. KOSGEB sözleşmeli personel alım ilanını duyurdu. İşte detaylar…

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

TOKİ Uşak Ulubey sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Gayrimenkulde Türk Lirası ile sözleşme dönemi resmen başladı!

Sözleşmeleri Türk Lirası'na çevirme esaslarına yönelik tebliğ yürürlüğe girdi. Sözleşmeler TL'ye çevrilirken 2 Ocak 2018 tarihli kur dikkate alınacak.

TOKİ Bolu Kürkçüler'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  “Bolu Merkez Kürkçüler 56 Konut Projesi kapsamındaki yer alan konutlar için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-9 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., esas sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul esas sözleşme tadilini yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje Gayrimenkul esas sözleşme tadilini yayınladı.

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

Türk Akımı sözleşme Haberi

Türk Akımı sözleşme

GAZPROM, Rus doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Türk Akımı Projesi'nin inşası için hükümetlerarası anlaşmanın ay sonuna kadar imzalanacağını bildirdi. Rusya'nın devlet destekli yeni ajansı Sputnik'in haberine göre, Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, düzenlediği basın toplantısında, projenin, Türkiye'deki milletvekili genel seçimlerinden etkilenmeyeceğini belirtti. Medvedev, Türk Akımı Projesi'nin inşası için hükümetlerarası anlaşmanın ay sonuna kadar imzalanacağına dikkat çekti. 


RAKAM KESİN DEĞİL 


Rusya'nın resmi haber ajansı Itar-Tass tarafından yapılan habere göre de Türk Akımı Projesi'nin ilk safhasının 3.3 milyar euroya mal olacağını belirten Aleksandr Medvedev, "Ancak bu rakam kesin miktar değil. Bulgaristan'a gaz taşıması planlanan fakat iptal edilen Güney Akım Projesi'nin maliyetine bağlı hesaplanmış bir tutar" değerlendirmesinde bulundu. 


Hattı Putin açıklamıştı 


Türkiye, geçen yıl Rusya'dan 27.3 milyar metreküp doğalgaz ithal ederken, bunun büyük kısmını...