02 / 05 / 2024

Türk Akımına katılacak şirketler

Türk Akımına katılacak şirketler

Rusya Devlet Başkanı Putin: "Rusya tarafı, 'Türk Akımı' projesine katılacak Yunan şirketlerine finansman sağlamaya hazır" şeklinde açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Amerika'dan Türk kamu bankalarına yaptırım tehdidi!

ABD'li üst düzey bir yetkili, Türk kamu bankalarına yaptırım uygulayabileceklerini açıkladı.

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı projesi 2019 sonuna kadar tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye’ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona yaklaşıldığının haberini vererek "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" açıklamasını yaptı...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Murat Kurum, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi lansmanına katılacak!

Bakan Kurum yarın Ankara'daki Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları tanıtım lansmanına katılacak...

Türk Akımı'nın inşası için ortak girişim!

Gazprom ve BOTAŞ’ın, Türk Akımı doğal gaz boru hattının Avrupa’ya uzanacak kısmının inşası için ortak girişim kurulacak. 21 Eylül'de TürkAkım Gaz Taşıma A.Ş. adı verilen ortak girişimde yer alıp almama konusunu görüşülecek.

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

Türk Akımı'nda inşaat başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un, Türk Akımı projesinde deniz kısmı için boru hattı inşaatının başladığını açıkladı.

Türk Akımı'nda inşaat önümüzdeki günlerde başlıyor!

Gazprom'un Türk Akımı'nda inşaat için çalışmalarını tamamladığı, inşaata önümüzdeki günlerde başlanabileceği açıklandı.

Türk Akımı'nın inşaatı 2020'ye kadar bitecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Atlantik Konseyi İstanbul Zirvesi'nde konuştu. Albayrak, Türk Akımı Projesi'nin 2020'ye kadar biteceği müjdesini verdi.

Türk Akımı'nda inşaat bu yaz başlayacak!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Türk Akımı projesinde boru hattının inşasına bu yaz başlayacağı bildirildi.

Türk Akımı'nın arazisi için şirket atanacak!

Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi kapsamında gerekli arazi edinimi çalışmalarını yürütmek üzere bir kamu kuruluşu, arazi hakları kuruluşu olarak atanacak. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türk Akımına katılacak şirketler Haberi

Türk Akımına katılacak şirketler

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Yunanistan'da doğalgaz taşıma sisteminin inşa edilmesi konusunu görüştüğü bildirildi.


Putin ve Çipras, bugün yaptıkları telefon görüşmesinde, Çipras'ın Moskova'ya yaptığı ziyaret sırasında varılan anlaşmaların uygulanması konusunu ele aldı.


Görüşmede taraflar, Rusya gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak doğalgaz projesi ve bu proje kapsamında Yunanistan'da inşa edilecek doğalgaz taşıma sistemi de dahil enerji alanındaki işbirliği ve ortak altyapı planlarını müzakere etti.


Vladimir Putin, Rusya tarafının, "Türk Akımı" projesine katılacak kamu ve özel Yunan şirketlerine finansman sağlanması konusunda hazır olduğunu söyledi.


Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras 7-9 Nisan'da Moskova'ya yaptığı ziyaret sırasında iki ülke arasındaki işbirliğine ilişkin bir dizi anlaşma imzalamış ve Rus doğalgazını Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerine taşıyacak "Türk Akımı" projesinde Yunanistan'ın da katılımı konusunda Rusya...