05 / 05 / 2024

türk bankacılık inşaat göstergeleri 2019

türk bankacılık inşaat göstergeleri 2019

Türk bankacılık sektörü, 2019 yılında inşaat alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteğini bir önceki yıla göre 12 milyar 951 milyon TL artırdı...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Bankacılık sektörünün aktifleri Eylül ayında 21,1 trilyon TL oldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Eylül 2023 döneminde 2022 yılının sonuna göre yüzde 47,1 artış göstererek, 21 trilyon 98 milyar TL'ye çıktı.

Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü 20,3 trilyon liraya yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Ağustos 2023 döneminde 2022 sonuna kıyasla yüzde 41,7 artış göstererek, 20 trilyon 331,9 milyar liraya yükseldi.

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Turgut Kaya Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Turgut Kaya tarafından kuruldu.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü yüzde 46 artarak 13,5 trilyon TL oldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi verilere göre, Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü ekim ayı itibarıyla 2021 yılı sonuna kıyasla yüzde 46 arttı ve 13,5 trilyon TL'ye ulaştı.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Cuşkun tarafından kuruldu.

Bankacılık sektörü atağa geçti! Bankalar karlarını 8 ayda 5’e katladı! Bankalar yatırım fırsatı sunuyor mu?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Ağustos 2022 dönemine ilişkin raporu "Türk Bankacılık Sektörünün Konsolide Olmayan Ana Göstergeleri" yayınladı. Raporda bankacılık sektöründe 2022 yılı bankaların kârlarına bakıldığında, ilk 8 ayda 5'e katlandığı görüldü.

türk bankacılık inşaat göstergeleri 2019 Haberi

türk bankacılık inşaat göstergeleri 2019

Türk bankacılık sektörü, geçtiğimiz yıl inşaat alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteğini artırdı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türk bankacılık sektörü 2019 yılında inşaat alanında faaliyet gösteren şirketlere kredi desteğini 12 milyar 951 milyon TL artırdı. Böylece inşaat sektörünün toplam kredi stoku 245 milyar 579 milyar liraya yükseldi.

Hükümetin aldığı tedbirler ve kamu bankaları öncülüğünde konut kredisi faiz oranlarının indirilmesiyle başlayan süreçle, bir taraftan ertelenen konut talebi canlanırken bir taraftan da 2020'ye ilişkin beklentiler olumlu etkilendi.

Gayrimenkul sektör temsilcileri yeni yılda hem satışlarda hem de yeni yatırımlarda ciddi hareketlilikler beklediklerini belirttiler.

2019 yılında sektördeki hareketlilik, inşaat kredilerine de yansıdı.  Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerinden derlenen bilgilere göre, bankacılık sektörünün inşaat alanında faaliyet gösteren firmalara açtığı kredilerin stoku 2019'da bir önceki yıla...