28 / 08 / 2024

Türk Eximbank Ankara satılık gayrimenkuller

Türk Eximbank Ankara satılık gayrimenkuller

Türk Eximbank A.Ş.'ye ait ihtiyaç fazlası 52 adet gayrimenkul KDV'siz olarak açık artırma ile satılacak. Gayrimenkullerin fiyatları 104 bin TL'den başlayarak, 280 bin TL'ye kadar değişiyor.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Türk müteahhitlere Suudi Arabistan'da 10 milyar dolarlık yeni iş kapısı aralandı!

Saudi Aramco yetkilileri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) ile iletişime geçerek gelecek dönem projelerinde işbirliği amacıyla Türk müteahhitlerle Ankara’da bir araya geldi. 

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

Türk müteahhitler üçüncü pazarlara yöneliyor!

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Avusturyalı ve Türk müteahhitlik firmalarının üçüncü pazarlarda ortaklık bağlamında Afrika, Orta Asya, Orta Doğu'da iyi iş birlikleri yapabileceklerine dikkat çekti. TMB Başkanı Erdal Eren de Türk müteahhitlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Türk şirketleri inşaat alanında Kazakistan'dan 27 milyar dolarlık iş aldı! 

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Türk şirketlerinin inşaat alanında Kazakistan devletinden aldığı işlerin hacmi 27 milyar dolar olduğunu dile getirdi. 

Türk müteahhitlerin teminat mektubu sıkıntısını Türk Eximbank çözecek!

Türk müteahhitlerin uzun süredir dile getirdiği "Eximbank teminat mektubu versin" talebi karşılık buldu. Müteahhitler taleplerini 10 başlık altında topladı. 

Kenya 500 bin yeni konut için Türk yatırımcıları bekliyor!

Kenya'nın Ankara Büyükelçisi Johnson Mogoa Kimani Ondieki, Kenya'da ihtiyaç duyulan 500 bin yeni konutun inşası için Türk yatırımcılara çağrı yaptı.

Güney Sudan'dan Türk inşaat şirketlerine davet!

Güney Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Majok Guandong Türk yatırımcılar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'den inşaat şirketleri talep ediyoruz çünkü Türkiye'yi tanıyoruz. En iyisi onlar."dedi...

Ruhsar Pekcan: Türk Eximbank 60-140 baz puan faiz indirimine gitti!

Ticaret Bakanı Pekcan, Türk Eximbank'ın ihracata olan desteğini döviz kredilerinde yeni faiz indirimleriyle artırarak sürdürdüğünü belirterek, söz konusu kredilerde 60-140 baz puanlık faiz indirimi yapıldığını açıkladı.

Türk Eximbank marka kredisi desteğini artırıyor!

Türk Eximbank Genel Müdürü Güney "Uzun süredir 3 yıl vade ile sınırlı olan marka kredimizin toplam vadesini azami 10 yıla çıkardık. Ayrıca 10 yıl vade 3 yıla kadar da geri ödemesiz dönem içeriyor." ifadesini kullandı.

Türk Eximbank Ankara satılık gayrimenkuller Haberi

Türk Eximbank Ankara satılık gayrimenkuller


Türk Eximbank A.Ş.'ye ait ihtiyaç fazlası 52 adet gayrimenkul KDV'siz olarak açık artırma ile satılacak. Ankara Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde bulunan 52 adet daire 16 Haziran 2015 Salı günü saat 14:00'te Eskidji tarafından yapılacak.


Naklen canlı bağlantının yapılacağı açık artırma Ankara'da Sürmeli Otel'de gerçekleştirilecek. Açık artırmaya internetten katılım sağlanabiliyor. Toplantıya her bir gayrimenkul için 5 bin TL nakit teminat yatırılarak giriliyor. Gayrimenkullerin fiyatları 104 bin TL'den başlayarak, 280 bin TL'ye kadar değişiyor.



Şartname için