06 / 05 / 2024

türk gayrimenkuol firmaları

türk gayrimenkuol firmaları

Dünyanın her yerinden dev gayrimenkul yatırımcılarını ağırlayan Dubai Cityscape’ye bu yıl Türkiye’den rekor katılım bekleniyor. 40 Türk firması 8-10 Eylül tarihlerinde Dubai’de adeta gövde gösterisi yapacak.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

Azerbaycan'ın imarında Türk firmaları öncelikli olacak! 

30 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Azerbaycan topraklarının imar süreci hız kazandı. Bu imar sürecinde ise Türk firmaları öncelikli olacak. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Türk inşaat firmaları İsveç’te projeler hayata geçirecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının İsveç'te bazı projeleri üstlendiğini söyledi.

Libya'nın inşası için Türk firmalarına davet!

Libya Planlama Bakanı Taher Jehaimi toplam parasal değeri 16 milyar dolar olan 184 proje başlatacaklarını dile getirerek, "Türk firmalarına güveniyoruz, bel bağlıyoruz diyebilirim. Türk firmalarının bizimle gerçek bir ortak olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Türk inşaat firmaları Libya'da zarara uğramadı!

MÜSİAD Libya Temsilcisi Murtaza Karanfil, Türk firmaların Libya'da bulunan iç karışıklık nedeniyle inşaat sektörü dışında zarara uğradığını anlattı.

Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var!

Business NZ İcra Direktörü Catherine Beard yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var" dedi.

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

türk gayrimenkuol firmaları Haberi

türk gayrimenkuol firmaları

Dünya emlak piyasasının kalbinin attığı en önemli fuarlardan biri olan Dubaie Cityscape Fuarı, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Son yıllarda Türk inşaat şirketlerinin de yoğun katılım gösterdiği ve büyük satışlar gerçekleştirdiği Cityscape’de bu yıl yine Türk rüzgarı esecek. Dünyanın dört bir yanından 266 gayrimenkul firmasının katılım göstereceği fuara Türkiye’den katılacak şirket sayısı ise 40. Ağaoğlu'ndan Gap İnşaat'a Dumankaya'dan Eroğlu'na, Sinpaş'a kadar sektörün önde gelen firmaları fuarda yerini alacak.


DOLARDAKİ YÜKSELİŞ AVANTAJ 

Türk emlak sektörü, deyim yerindeyse, yeni sezonu Dubai’de açacak, yeni projelerini dünyaya bu fuarda tanıtacak. Son dönemde yükseliş trendine giren doların da Cityscape’de Türk firmalar için avantaj yaratması bekleniyor. Sektör temsilcileri, “Dolardaki artışa paralel olarak yabancılar nezdinde Türkiye’deki konut fiyatları düşüyor. Herhangi bir konutu birkaç ay öncesine göre yüzde...