05 / 05 / 2024

Türk Henkel Global Functional Excellence Award 2014

Türk Henkel Global Functional Excellence Award 2014

Henkel’in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014’e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk Reasürans, İstanbul Finans Merkezi'nden güvence ihraç edecek!

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Bahreyn'e Türk çıkarması!

Türkiye’deki yatırımcıları dünyanın birçok noktasında özel projeyle buluşturan Bonanza Global, Türk yatırımcılara Bahreyn’deki fırsat kapılarını açmak için Almaaidah Consultancy And Trade ile güçlerini birleştirdi...

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Türk ve Güney Koreli müteahhitler işbirliği yapacak!

Türk müteahhitler, Güney Kore Müteahhitler Birliği ile mutabakat imzaladı. Anlaşmaya göre, iki ülke ortak proje üreterek, global piyasada iş birliği yapacak.

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Türk inşaatçılar Dubai'de!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

Türk inşaat firmaları global arenada ses getiriyor!

Son yıllarda özellikle iç pazarda güçlü hale gelen Türk şirketlerinin gücünü yurtdışına da yayma isteği dikkat çekiyor. Bazı şirketlerin ise maliyet avantajıyla çıktığı yurtdışı yatırımlarında iddialı hale geldiği görülüyor.

Henkel, Türkiye'de yatırıma devam ediyor!

Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin en büyük endüstriyel yapıştırıcı fabrikası için Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırım yapmaya devam ediyoruz” diyor.

İran Global Türk Ticaret Merkezi Ağustos'ta açılacak!

Türkiye’nin yurt dışına açmayı planladığı ticaret merkezlerinden ilki İran’da açılacak. Ağustos'ta hizmete alınması planlanan Tahran-Garadj yolu üzerindeki Global Türk Ticaret Merkezi'nde yer almak isteyen firmalar Haziran sonuna kadar başvurabilecek.

Türk Henkel Global Functional Excellence Award 2014 Haberi

Türk Henkel Global Functional Excellence Award 2014

Türkiye’de 50 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Henkel, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyümeye devam ediyor. Marka ve teknolojilerde bir dünya lideri olan Henkel, kurumsal alanda başarılı çalışmaları ödüllendirmeyi de ihmal etmiyor. Henkel’in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014’e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.  



Henkel’in global olarak şirket içinde verdiği en prestijli ödüllerden biri olan Global Functional Excellence Award 2014, “Henkel’in Türkiye’deki 50. Yıldönümü” çalışmaları dolayısıyla “Kurumsal İletişim” kategorisinde bu yıl Türkiye’ye verildi. Taşıdığı prestijin yanı sıra Türkiye’ye ilk kez gelmesi sebebiyle de büyük mutlulukla karşılanan ödül, Türk Henkel’in başarısını da taçlandırmış oldu. 


Henkel’in Türkiye’deki 50. Yıldönümü çalışmaları için Kurumsal İletişim departmanı ile birlikte şirketin farklı...