28 / 04 / 2024

türk inşaat yatırımcıları

türk inşaat yatırımcıları

Afirka tarım, imalat, lojistik, gayrimenkul, eğitim ve inşaat büyümeye katkı yapan başlıca sektörler olarak dikkati çekiyor.

Türkler yatırım yaparken duygularına göre hareket ediyor!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında Türkler'in yatırım yaparken duygularına göre hareket ettiğini belirtti. İşte Mehmet Okay'ın o yazısı..

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsaya oluk oluk para akacak!

Bankalarda mevduat faizleri düşerken, yatırımcılar makas ve vergilerden döviz ve altın da alamıyor. Bu paraların nereye gideceğini merak edenler için borsa yatırımcılarını ilgilendirecek açıklama geldi. İşte detaylar...

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

Gram altın 1.5 ay sonra işte bu kadar olacak! Duyan inanamadı! Altın yatırımcılarının hepsi hemen bu habere bakmalı! 

Gram altın 1.5 ay sonra işte bu kadar olacak! Duyan kulaklarına inanamadı! Tüm altın yatırımcıları bu habere bir an önce bakmalı, hemen izleyin yoksa sonra pişman olursunuz! Detaylar için tıklayınız... 

Gram altın için rakam sil baştan değişti! Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

Altın fiyatları yeni yılla birlikte rekor denemelerine devam ediyor. Altın fiyatları için verilen rakamlardan sonra gram altın için rakam sil baştan değişti. Tüm bildiklerinizi unutun! Yatırımcıların gözleri yuvalarından fırlayacak! 

türk inşaat yatırımcıları Haberi

türk inşaat yatırımcıları

Doğu Afrika'nın ekonomi, ticaret ve lojistik merkezi olarak kabul edilen Kenya, son zamanlarda yakaladığı yıllık yüzde 5'ten fazla büyüme oranıyla uluslararası yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.


Uganda, Ruanda, Burundi, Demokratik Kongo’nun doğusu ve Güney Sudan pazarların<a giriş noktasında bulunan Kenya, sadece iç pazarıyla değil, bölge ülkelerinin üyesi olduğu Doğu Afrika Birliği Pazarı ile Doğu ve Güney Afrika Ortak Pazarı vasıtasıyla yaklaşık 500 milyon tüketiciye ulaşabilme potansiyeliyle öne çıkıyor.


Her türlü ürünün ithal edildiği ülke, özellikle inşaat, turizm, sağlık ve tarım alanlarında Türkiye'den yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor.


Doğu ve Orta Afrika'nın en büyük ekonomisi

Doğu Afrika’nın önemli ticaret merkezi Kenya, bölgedeki yabancı yatırımların yüzde 70’ini barındırıyor.


Dünya Bankası verilerine göre, nüfusu 46 milyondan fazla ülkenin yıllık milli geliri 60 milyar doların üzerinde. Ülkenin, satın alma...