19 / 05 / 2024

Türk Metal Sendikası ev müjdesi

Türk Metal Sendikası ev müjdesi

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Ankara’ya giderken İnegöl’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev müjdeledi.

On binlerce işçiye zam müjdesi! Resmen açıklandı!

Özel sektörün merakla beklenen en büyük toplu sözleşmesi yapıldı. Yaşanan gelişmelere göre, Türk Metal Sendikası ile MESS arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde anlaşma çıktı ve açıklanan resmi verilere göre, ilk 6 ay için yüzde 27.44 oranında zam yapıldı.

TÜRKÇİMENTO ve ÇEİS'ten çimento fiyatları açıklaması!

Çimento sektörünün çatı kuruluşları TÜRKÇİMENTO ile Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), çimento fiyatlarıyla ilgili medyadaki tartışmalar ve çimento endüstrisinde meydana gelen maliyet yükselişleri üzerine kamuoyunu bilgilendirmek için ortak bir açıklama gerçekleştirdi. 

Türk Çimento Sektörü Raporu'nun lansmanı 4 Temmuz'da!

TÇMB ve Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası ÇEİS ev sahipliğinde düzenlenecek Türk Çimento Sektörü’nün Gelişimi ve Stratejik Öneriler Raporu'nun lansmanı 4 Temmuz'da gerçekleşecek.

Türköz Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türköz Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskintaş tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut, 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde!

Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Metal Yapı Konut, Blue Lake İstanbul projesi ile 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’ne katıldı.

Pevrul Kavlak'tan 7 aileye ev müjdesi!

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Ankara’ya giderken İnegöl’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev müjdeledi.

Türk çimento sektörü üretimini yüzde 50 artırdı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, son 10 yılda üretimini yüzde 50 artırdı. Türk çimento sektörünün 2016 yılında 77 milyon ton üretime ulaşmasıyla Avrupa'nın Lideri olduğunu açıkladı.

Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ufuk Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Baştürk Metal Hırdavat İnşaat Nakliyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştürk Metal Hırdavat İnşaat Nakliyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Berkiden tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Gaziosmanpaşa, Kazım Karabekir Mahallesi' nde kuruldu.

Türk Metal üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev alacak!

Türk Metal Sendikası ile Kemal-Hasan Ekşi İnşaat arasında Ekşioğlu Kardelen Evleri ile ilgili indirim protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde sendika üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev satın alma imkanına sahip olacak.

Dünya kupası stadları Türk çimentosuyla inşa edildi!

Brezilya’da devam eden 2014 Dünya Kupası, Türk çimento sektörünü ihya etti. Maçların oynandığı stadyumlar, Türkiye’den giden çimentoyla inşa edildi.Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası Başkanı Tufan Ünal, çimento ihracatı arttı dedi...

Selim Sait Terzioğlu: Bursa'da en büyük sorun ulaşım!

Türk Metal İş Sendikası Bıırsa Şube Başkanı Recep Tan'ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi Büyiikşehir Belediye Başkan adayı Selim Sait Terzioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Türk Metal İş Sendikası Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

Türk Hava Yolları'ndaki grev sona erdi!

Türk Hava Yolları A.O ile Hava-İş Sendikası yetkilileri arasında bugün yapılan görüşme sonrasında 01.01.2013 tarihinden geçerli olmak üzere 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı...

Türk Metal Sendikası ev müjdesi Haberi

Türk Metal Sendikası ev müjdesi

Pevrul Kavlak, Türk Metal Sendikası Emek Şubesi’nin 1. olağan genel kurul toplantısına katılım gösterdi. Kavlak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Ankara’ya giderken İnegöl’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev müjdeledi.  Kavlak, “Ortak kavgamız için yola çıkan kız kardeşlerimize borcumuz büyük. Böylesine büyük ve ağır bir borç, öyle kolay kolay ödenemez. Onların geride bıraktıkları bize emanettir. Onları ele güne muhtaç bırakmak olmaz” açıklamasında bulundu.  


MUHTAÇ BIRAKMAK OLMAZ

Kavlak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Ankara’ya giderken İnegöl’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev müjdesi verdi. Kavlak, “Ortak kavgamız için yola çıkan kız kardeşlerimize borcumuz büyük. Böylesine büyük ve ağır bir borç, öyle kolay kolay ödenemez. Onların geride bıraktıkları bize emanettir....