13 / 05 / 2024

türk mobilya sanayi

türk mobilya sanayi

Türk mobilyacısı sağlığı olumsuz etkileyen kimyasalları üretimde kullanmıyor...

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Savcı ve Ümit Savcı tarafından kuruldu.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Irmak Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmak Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnayet Rengin Öztürk tarafından kuruldu.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Uzaya çıkacak ilk Türk için imzalar atıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya çıkacak ilk Türk için Fransa’nın başkenti Paris’te Axiom Space ile imzaların atıldığını duyurdu. Bakan Varank, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleştireceğimiz insanlı ilk uzay görevi için tarihi bir anlaşmaya imza attık” ifadelerini kullandı.

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Kvs Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvs Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kubilay Ertürk tarafından kuruldu.

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İpek Efetürk tarafından kuruldu.

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

türk mobilya sanayi Haberi

türk mobilya sanayi

Tüm dünyanın sorunu haline gelen, ucuz ürünlerde kullanılan ve sağlığı olumsuz yönde etkileyen kimyasallar, sanayicilerin dikkat etmesi gereken en önemli hususlardan biri. Haksız rekabete yol açan kısa ömürlü ucuz ürünler, sağlığı tehdit eden zararlı kimyasallardan üretildikleri zaman , insan sağlığını tehlikeye sokuyor. Sağlığı tehdit eden kimyasal ürünlere karşı, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, üyeleri ile iş birliği yaparak zararlı kimyasalların kullanımına “hayır” diyor.


Her sektörde olduğu gibi, Çin ve Uzakdoğu’dan tüm dünyaya yayılan ucuz ve kalitesiz ürünler, Türk ve Avrupalı mobilya sanayicilerinin de en büyük sorunlarından biri. Mobilya üretiminde kullanılan mobilya ve tekstil ürünlerindeki zararlı kimyasallar, insan sağlığını tehdit ediyor. Bu ürünlerin birçoğunun içinde bulunan kanserojen maddeler, uzun dönem kullanımlarda ciddi ve ölümcül hastalıklara yakalanılmasına sebep oluyor.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, üyeleri ile birlikte insan sağlığını olumsuz etkileyen ürünlerin kullanımını engelleyerek, tüm üretimlerinde...