13 / 05 / 2024

türk telekomdan kamu kurumlarına hizmet

türk telekomdan kamu kurumlarına hizmet

Türk Telekom Kırşehir İl Müdürü Coşkun Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirtti...

Yeni ev alacaklar dikkat: Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatıyla açıklandı!

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından vatandaşlara değişen faizlerle konut kredisi imkanı sunuluyor. Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatı sunuyor. İşte örnek hesaplama...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Kamu işçileri zamlı maaşlarını ne zaman alacak? TÜRK-İŞ tek tek açıkladı! 

Kamu işçilerinin zamlı maaşlarını alacağı tarih merakla bekleniyordu. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, yaptığı son dakika açıklamasında tarihi verdi. İşte ayrıntılar...

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

Amerika'dan Türk kamu bankalarına yaptırım tehdidi!

ABD'li üst düzey bir yetkili, Türk kamu bankalarına yaptırım uygulayabileceklerini açıkladı.

Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Türk-İş'ten açıklama geldi

Türk-İş, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam için engel bulunmadığı söyledi. Birleşik Kamu İş Konferadasyonu ise asgari ücret için rakam verdi.

Fitch'ten Türk bankalarına yönelik açıklama geldi!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'ten Türk bakanlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Türkiye'de sermaye artırımına giden kamu bankalarından ziyade sektörde bazı bankalarda da sermaye artırımının gerekebileceğini aktardı.

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Türk müteahhitlerine Özbekistan'dan davet!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığında Özbekistan temaslarında bulunan heyette yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitlerin kamu- özel işbirliği (KÖİ) projelerinde kazandıkları tecrübeyi paylaşmak üzere Özbek yetkilileri Türkiye’ye davet etti.

Ukrayna Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy'den Türk şirketlere yatırım çağrısı!

Ukrayna-Türkiye ilişkilerini değerlendiren Ukrayna Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy yaptığı açıklamada "Daha fazla Türk şirketi bekliyoruz. Sadece devlet finansmanı olan projelere değil, özellikle bu sene devreye sokmak istediğimiz kamu-özel ortaklığı projelerinde de görmek isteriz." diye konuştu.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

türk telekomdan kamu kurumlarına hizmet Haberi

türk telekomdan kamu kurumlarına hizmet


Türk Telekom Kırşehir İl Müdürü Coşkun Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini belirtti.


Türk Telekom açıklamasına göre şirket, Kırşehir'de "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliği düzenledi. Kamu kurumlarıyla yapılan toplantıda, Türk Telekom'un bilgi ve iletişim teknolojileri ile kamu kurumlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran e-devlet hizmetleri ile kamu sektörüne özel çözümler tanıtıldı.


Etkinliğin açılışında konuşan Oral, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını sağladıklarını ve sektörlere çözümler ürettiklerini kaydetti.


Eğitim sektöründe Türk Telekom Grubu olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 37 bin okula internet bağladıklarını belirten Oral, aynı zamanda Fatih Projesi'nin ilk fazında 2 bin 236 okulun intranet bağlantısının kurulumlarını da sürdürdüklerini dile getirdi.


Sağlık sektöründe de kurumların ihtiyaçlarına yönelik...