27 / 04 / 2024

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Türk Telekom’dan deprem seferberliği! Hangi acil önlemler alındı? Bölgede yaşayanlar mutlaka okusun!

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem tüm ülkeyi üzüntüye boğarken, kamu ve özel bütün kuruluşlardan da bölgeye destek yağıyor. Türk Telekom da afet bölgelerindeki iletişim ihtiyacını kesintisiz sağlamak için seferber oldu.



Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezi 7,4 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depreme ilişkin tüm ülke genelinde seferberlik başladı. Türk Telekom da yaptığı yazılı açıklama ile depremden etkilenen tüm illerde kesintisiz iletişimi sağlamak adına alınan gerekli önlemleri aldıklarını duyurdu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gelen ve büyük yıkımlara hasarlara yol açan depremin ardından  Türk Telekom her kademeden tüm ekipleriyle birlikte deprem bölgesinde sahaya indiğini bildirdi. Tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan depremlerden Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Kilis, Diyarbakır ve Malatya illerimiz etkilendi.

ÜCRETSİZ İLETİŞİM İMKANI

Türk Telekom, deprem seferberliği kapsamında vatandaşların iletişim hizmetlerini karşılamak için seferber olduklarını açıkladı. Türk Telekom tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşların akıllı cihazları için Türk Telekom Mağazalarında taşınabilir şarj cihazı desteği sağlanacağı bildirildi. Mobil baz istasyonları da bölgeye sevk edilirken, vatandaşların acil gereksinimlerini karşılayabilmeleri için ücretsiz konuşma ve internet yüklendi. Depremden etkilenen şehirlerde yaşayan bölge halkı için WiFi internet noktaları ücretsiz kullanılma sunulurken, iletişime kapalı olan müşterilerin mobil, internet ve sabit hatlarının da görüşmeye açıldığı belirtildi.


Geri Dön