29 / 06 / 2024

Türk Telekomun aldığı ödüller

Türk Telekomun aldığı ödüller

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Almanya'da bir Türk aile, hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev aldı!

Türkiye'de konut fiyatları her geçen gün daha da artarken, Almanya'ya 3 yıl önce taşınan Türk ailenin hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev alması sosyal medyada gündem oldu.

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

Türk şirketleri Akkuyu’dan 4,3 milyar dolarlık işi üstlendi!

Akkuyu Nükleer A.Ş Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, Türk şirketlerinin Akkuyu projesinde şu ana kadar 4,3 milyar dolarlık iş aldığını belirtti.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Kuveyt Türk'ten Türk işi kampanya! Harcadıkça kazanacaksınız! Hemen bu habere bakın!

Kuveyt Türk öyle bir kampanya yaptı ki ulus olarak herkesin beğenisini aldı. 200 TL harcama yaptığınızda 20 TL kazanacaksınız. işte kampanyanın detayları.

Türk şirketinden dev hamle! NATO'nun ihalesini aldı

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, Türk savunma sanayisinin yazılım alanındaki en önemli ihracat başarısında birini gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Eczacıbaşı ABD'nin aldığı köklü Türk şirketi bünyesine katmak için anlaşmaya vardı

Eczacıbaşı, 2012 yılında ABD'li Amgen şirketine satılan ve adı Gensanta olarak değişen Türk ilaç şirketini satın aldı. Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alan firma mevcut hizmetlerine devam edeceğini bildirdi. İşte ayrıntılar...

Türkşeker ve TMO'da deprem! O isimler görevden alındı işte yerine atananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan; aralarında buğday fiyatlarını açıklamadığı için eleştirilen TMO ve Türkşeker’in de olduğu 12 kurumda 19 üst düzey bürokratı görevden aldı. Şeker fiyatlarındaki artışın ardından gelen karar ise dikkat çekti.

Türkler Miami'ye akın ediyor! Armani Casa'daki çatı katını gizemli Türk 17 milyon dolara aldı!

Ünlü Türk isimler Miami'yi ele geçiriyor! Şimdi ise Çok ünlü o isim Armani Casa'nın çatı katına tam 17 milyon dolar verdi! Ünlü Türklerin hepsi birer birer Miami'den ev satın aldı! Caner Erkin, Şükran Ovalı, Ceyda Ateş ve daha pek çok ünlü isim...

Türk Telekomun aldığı ödüller Haberi

Türk Telekomun aldığı ödüller


Türk Telekom International, toptan telekom sektörünün prestijli ödül etkinlikleri arasında yer alan Global Carrier Ödülleri'nde iki  başarı elde etti. Şirket,  4 Kasım 2014 gecesi Amsterdam’da yapılan ve uluslararası toptan telekomünikasyon sektörünün en önemli etkinliği olan Global Carrier Awards 2014 - Global Taşıyıcı Ödülleri’nde, Orta ve Doğu Avrupa’nın 'En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını ve 'Orta Doğu’nun En İyi Projesi' ödülünü kazandı.

Türk Telekom International, “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülünü ise Orta Doğu ile Avrupa arasındaki telekom trafiği için Süveyş Kanalı’nı devre dışı bırakan alternatif bir karasal güzergah sağlayan, AMEER (Alternatif Orta Doğu ve Avrupa Güzergahı) projesiyle aldı.


 "Yeni pazarlara yoğun biçimde yatırım yapıyoruz"


Başarılarla ilgili açıklama yapan Türk Telekom International CEO’su Cengiz Öztelcan, “Orta ve Doğu Avrupa’nın ‘En İyi...