05 / 05 / 2024

Türk Yapısal Çelik Derneği kaç yıllık

Türk Yapısal Çelik Derneği kaç yıllık

Temelleri 17 Ekim 1955’te Zürih’te atılan Avrupa Yapısal Çelik Birliği’nin (ECCS) 60. yaşı İstanbul’da kutlandı. Kutlamalar, ECCS’nin Genel Kurulu ve yıllık toplantıları sonrasında gerçekleşti.

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Erdoğan Bitnel tarafından kuruldu.

Arçelik Türk kahvesi makinelerinde 350 TL'ye varan indirimler! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik Türk kahvesi makinelerinde Nisan ayına özel fırsatlar başladı. Arçelik Türk kahvesi makinelerinde 350 TL'ye varan indirimler yapıldı. İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Yapısal Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  150 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Acar  ve Sezgin Demir tarafından kuruldu.

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Türk demir-çelik endüstrisinde Yeşil Mutabakat dönüşümü 2025'e kadar yapılmalı!

Türk Demir Çelik Sanayisi AB Yeşil Mutabakatı'ndan en çok etkilenecek sektörlerden biri olacak. Bu nedenle sektörde Yeşil Mutabakat dönüşümünün 2025'e kadar tamamlanması gerektiği ifade ediliyor.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı yüzde 45 arttı! 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı 2021 senesinin ilk 7 ayında önceki ayın aynı dönemine oranla yüzde 45,9 oranında yükseldi. 

Türk yapı malzemeleri dünyada ilk 10’da!

Türk yapı malzemeleri sektörü merakla beklenen rakamlara göre, dünya sıralamasında iki basamak birden yükseldi ve dokuzuncu sıraya oturdu.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk Yapısal Çelik Derneği kaç yıllık Haberi

Türk Yapısal Çelik Derneği kaç yıllık

Türk Yapısal Çelik Derneği'nin (TUCSA) de üyesi olduğu ve 1999 yılından itibaren üç kez başkanlığını üstlendiği Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS) 60 yaşında. Temelleri 17 Ekim 1955’te Zürih’te atılan ECCS’in 60. yılı İstanbul’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Avrupa Çelik Yapı Tasarımı Ödül Töreni ve sonrasındaki Gala Yemeği ile ECCS’nin Genel Kurulu ve yıllık toplantıları sırasında gerçekleşti. Bu arada ECCS Genel Kurulu’nda alınan kararla ECCS Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı başkanlık madalyonunu İsveç Çelik Yapılar Derneği Direktörü Johan Löw’e devretti. Yine Genel Kurul’da alınan kararla ECCS Tanıtım İcra Kurulu (PMB) Başkanı H. Yener Gür’eş’in 2012 yılından beri sürdürdüğü PMB Başkanlığı görevinin 3 yıl daha uzatılması kararlaştırıldı.


Prof. Dr. Yardımcı’ya Gümüş Madalya

Öte yandan yıllık toplantılar sırasında ECCS’in gelişimine katkıda bulunan kişilere...