24 / 07 / 2024

türk ytong yalıtım

türk ytong yalıtım

Yapılarda deprem dayanımı ve enerji tasarrufu konularında Ytong’un çözüm olacağını öngörerek, 1963 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile bu malzemenin Türkiye’de üretilmesine öncülük eden Türk Ytong, 2013 yılında 50. yılını kutluyor.

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli  ile Canberk Şehitoğlu tarafından kuruldu.

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!             

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özyıldırım ve Yeliz Öntürk ortaklığında kuruldu.

Türk Ytong 55. yılını kutladı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü gerçekleşen törenle kutladı. Törende, şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanları bir araya geldi.

Politürk Yapı Yalıtım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Politürk Yapı Yalıtım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de kuruldu. 

Türk Ytong, dünyanın en büyük ytong tesisini kurdu!

Son üç yılda 80 milyon Euro'luk yatırım yapan Türk Ytong, son olarak 29 Ekim'de Dilovası tesisini açtı. Bu, dünyanın en büyük ytong tesisi oldu. 2,5 milyon metreküplük ytong üretim kapasitesine sahip olan şirket, bu yıl 400 milyon TL ciro hedefliyor.

İZODER'den ısı yalıtım uyarısı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile İZODER Başkanı Levent Pelesen hem yalıtımcıları hem de vatandaşları yalıtım konusunda uyardı..

Su yalıtımıyla binaların ömrü 100 yıla çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Resmi Gazete'de yayımlanan Su Yalıtımı Yönetmeliğine ilişkin, "Mevcut binalarda ömür 30 yıl ama bu binaların su yalıtımı doğru yapılırsa binaların ömrünü yaklaşık 80, 100 yıla çıkartabiliriz" diye konuştu.

EKOkredi Yalıtım 123 binden fazla konutta yalıtım yaptı!

İZODER teknik danışmanlığında sunulan EKOkredi Yalıtım ile de bugüne kadar 123 bini aşkın konutun yalıtıldığını belirten Ertürk, böylelikle toplam 266 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu gerçekleştiğini kaydetti.

türk ytong yalıtım Haberi

türk ytong yalıtım


Bugün üstün ısı yalıtımı ve deprem dayanımı özelliklerinin yanı sıra; yangın güvenliği, hafifliği, kolay işlenebilirlik ve çevre dostu özellikleri ile Türk inşaat sektörüne yön veren, yapı malzemesi sektöründeki liderliğini sürdüren Türk Ytong’un 50 yılda üretilen ve konut inşaatında uygulanan Ytong hacmi yaklaşık 20 milyon metreküpü geçmiş bulunmaktadır. 


İnşaatların imzası sayılan sarı paketi ile artık jenerik bir marka haline gelen Ytong, yalnız enerji tasarrufu özelliği ile 50 yılda Türkiye’ye yaklaşık 10 milyar Dolar düzeyinde döviz...