04 / 05 / 2024

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi

İzmir Buca Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke tarafından açılacak merkez 17 Mart'ta hizmete girecek.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

DACIA’da Eylül Fırsatları! Ödemeyi 2023'e ertele üstelik 1500 TL yakıt kazan. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

DACİA'da fırsatlar birbirini kovalıyor. Dacia Finans'tan kullanılan kredi 2023'e erteleniyor. Ayrıca 1500 TL yakıt hediyesi de ek olarak sunuluyor. 1 yıl uzatılmış garanti ve periyodik bakım paketleri de kampanya kapsamında. İşte DACİA fırsatları

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Çağdaş Taahhüt Gayrimenkul İnşaat ve Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Taahhüt Gayrimenkul İnşaat ve Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Çorluk tarafından kuruldu. 

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şehir merkezinde devam eden yatırımları denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Haberi

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi

İzmir Buca Belediyesinde yatırım atağı 2017 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. 


Bucakların ihtiyaçları doğrultusunda, çağdaş-toplumcu belediyeciliğe örnek çok sayıda projeye imza atan Buca Belediyesi, Yenigün Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl temeli atılan Buca Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin kapılarını 17 Mart Cuma günü CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin de katılacağı törenle açacak. Yenigün Mahallesinde yapımı tamamlanan, işlevsellik açısından benzeri bulunmayan 'Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi' meslek edindirme kurslarıyla yılda 530 kadına, ders desteği ile 440 öğrenciye hizmet verecek. 


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin eski genel başkanı, akademisyen, yazar Türkan Saylan'ın adının verildiği çağdaş yaşam merkezi, kadınların vazgeçemeyeceği tam donanımlı yepyeni bir tesis olarak inşa edildi. Kadınların sosyoekonomik gelişimlerini sağlayarak, toplumsal yaşama katılımlarını arttırmayı amaçlayan 3 katlı merkez, 850 metrekarelik bir...