06 / 05 / 2024

Türkan Şorayın bebekteki villası

Türkan Şorayın bebekteki villası

Emlakçılar Türkan Şoray'ı canından bezdirdi. Beşiktaş'taki Boğaz manzaralı evini 15 milyon liraya satacağı haberlerde duyurulunca emlakçıların hücumuna uğrayan Türkan Şoray “Önce çıkacağım evi bulmalıyım. Satışı daha sonra düşünürüm." dedi.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Sultan filmindeki gecekondu yeniden hayat buldu!

Antalya Kepez Belediyesi Türkan Şoray'ın başrolünde olduğu "Sultan” filminde yer alan gecekondudan esinlenerek, uzman mimar ve heykeltıraşların desteğiyle müze yaptırdı.

Yağmur Ünal'dan miras kavgası açıklaması!

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, pek çok ünlü sanatçının ölümünden sonra yaşanan miras kavgalarına ilişkin kendisine sorulan soru üzerine açıklamalarda bulundu. Ünal, ablasıyla arasında öyle bir olay yaşanmayacağını söyledi.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Gürkan Akgün: Kanal İstanbul'un maliyeti 100 milyar TL!

İBB  İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, Kanal İstanbul ve deprem hakkında açıklamalarda bulundu. Akgün, "Kanal İstanbul’un maliyeti ortalama 100 milyar liradır. Bu bütçeyle İstanbul, olması beklenen büyük depremi yıkılmadan atlatır" dedi...

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Türkan Şoray ve Yağmur Ünal'ın 4 katlı villası!

Yapımcı Yağmur Ünal annesi Türkan Şoray ile yaşadığı 4 katlı villanın kapılarını açtı. İşte merak edilen o villa...

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan merkez 26 Ekim'de açılacak.

Türkan Şorayın bebekteki villası Haberi

Türkan Şorayın bebekteki villası

Beşiktaş'taki Boğaz manzaralı müstakil evini 15 milyon liraya satacağı yazılıp çizilince emlakçıların hücumuna uğrayan Türkan Şoray, “Önce çıkacağım evi bulmalıyım. Satışı daha sonra düşünürüm. Ayrıca evimin bedeli 15 milyon dolardır” dedi. İşte o ev;






Türkan Şoray Bebek'teki villasını 15 milyon TL'ye...