05 / 05 / 2024

Turkcell fiber internet

Turkcell fiber internet

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan "Işık hızında fiber interneti 1 milyon 400 bin hanenin ve iş yerinin kapısına kadar götürdük. Abone sayımız 464 bine ulaştı" dedi...

Güçlü bir fiber alt yapı olmadan 5G’ye geçmek mümkün değil!

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER), 5G teknolojisinin fiber internet altyapısı ile hayata geçeceğine dikkat çekerek, fiber internet altyapısının yaygınlaşması ve güçlendirilmesi konusunda uyardı.

Fiber internet fiyatları belirlendi? 22 Ocak 2023 internet fiyatları listesi

İnternet kullanıcılarının her zaman hız ile ilgili sorunları vardır. Teknoloji ileri seviyelere geldi ve Fiber internet bu soruna çare oldu. Her firma fiber hızı farklı ücretlerle satıyor. Peki 2023 Fiber internet fiyatları nedir?

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

İnternet bağlantı hızı konut fiyatlarını etkiledi!

Koronavirüsle yüksek hız ve kesintisiz internet bağlantısının önemi anlaşıldı. Yapılan araştırmalara göre, fiber internet ve yüksek hıza sahip evlerin daha değerli olduğu ortaya çıktı.Yüksek hızlı bağlantı konut fiyatını balkon ya da kapalı otopark kadar etkiliyor...

Öğrenciler için kiralık ev kriterleri değişti!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn’ın verdiği bilgiye göre öğrenciler tutacakları evlerin yaşından çok ulaşım kolaylığına, fiber internet alt yapısının olup olmadığına bakıyor.

'Fiber altyapı yoksa iskan da verilmesin'

Kentsel dönüşümün fiber altyapı oluşturmak için fırsat olduğunu söyleyen Turkcell CTO'su İlker Kuruöz, kentsel dönüşüm sürecinde fiber altyapısı olmayan binaya iskan verilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Ankara Kızılay'da fiber alt yapı çalışmaları sorun yaratıyor!

‘Fiber internet’ altyapı çalışması sebebiyle köstebek yuvasına dönen kaldırımların sayısı artıyor. Milli Kütüphane’nin etrafındaki caddeler de çalışma nedeniyle yürünemez hale geldi.

Kızılay İzmir Caddesi'nde yürümenin imkânı yok!

Kızılay İzmir Caddesi’nin, 12 yıldır yenilenmeyi bekmeyen kaldırımları, iki ay önceki fiber internet çalışması sonrası patikaya döndü. Vatandaş duruma tepkili: “Şehrin göbeği köy yolu gibi”

Ankara Anıtkabir'de yollar yenilenecek mi?

Anıtkabir’in yaya giriş kapısının etrafında 2 hafta önce fiber internet altyapısı için yapılan çalışma sırasında bordür taşları sökülerek, kazılan kaldırım, yenilenmeyi bekliyor.

Yeni binalara internet zorunluluğu geliyor!

Yeni inşa edilen binalarda bina içi sabit internet altyapısının bulunmasına yönelik zorunluluk getirilecek. Fiber erişim altyapısı maliyetlerinin düşmesi ve yatırımların artmasına katkı sağlamak üzere bina içi iletişim altyapısına ait standartlar belirlen

Turkcell Superonline Gebze'ye veri merkezi kuruyor!

Kocaeli'yi 455 kilometre fiber ağla donatan Turkcell Superonline, geleceğin TV platformu Turkcell TV Plus'ı Ramada Plaza'da yapılan toplantı ile tanıttı. Gebze'ye veri merkezi kuracaklarını duyurdu.

Turkcell mobilde enerji yönetim sistemi sertifikasını alan ilk şirket!

Turkcell mobilde enerji yönetim sistemi sertifikasını alan ilk şirket oldu. Turkcell mobil iletişim sektöründe, enerji yönetiminde sistematik yaklaşımıyla ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Standardı sertifikasını almaya hak kazanan ilk şirket oldu.

Turkcell Superonline gelirlerini yüzde 38 artırdı!

3. çeyrekte gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38 artırarak 328 milyon TL’ye çıkaran Turkcell Superonline, 686 bini fiber kullanıcısı olmak üzere müşteri sayısını 1.1 milyona yükseltti

Turkcell fiber internet Haberi

Turkcell fiber internet


Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, "Işık hızında fiber interneti 1 milyon 400 bin hanenin ve iş yerinin kapısına kadar götürdük. Abone sayımız 464 bine ulaştı" dedi.


Erkan, Gaziantep'te bir restoranda düzenlenen iftar sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde kurdukları fiber optik ağ ile dünyada evlere kadar 1000 Mbps hızında internet sağlayan ilk 5 ülke arasına girdiklerini bildirdi.


Turkcell Superonline firmasının 2008 yılından bu yılın ilk çeyreğine kadar 1,8 milyar liralık yatırımla kendi altyapısını kurduğunu dile getiren Erkan, "32 bin metrekarelik fiber optik altyapıyla ışık hızında fiber interneti 1 milyon 400 bin hanenin ve iş yerinin kapısına kadar götürdük. Abone sayımız 464 bine ulaştı" ifadesini kullandı.


Erkan, Turkcell grubunun bir parçası olmanın getirdiği sinerjiyle şirketlere sabit telefon, bilişim teknolojileri ve bulut serverler...